gacusia1 22.02.09, 23:31 Mieszkam za granica z corka(mezemi synem).Ojciec biologiczny corki mieszka w PL. Jaka jest procedura sprawy o podwyzszenie alimentow? Czy powinnam miec pelnomocnika? Dziekuje z gory za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chalsia Re: Alimenty 23.02.09, 01:13 > Czy powinnam miec pelnomocnika? tak, skoro nie zamierzasz stawiać się w sądzie na każdej rozprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Alimenty 23.02.09, 03:55 Czy w takim razie pelnomocnik MUSI stawiac sie na sprawie czy tez mozna ustalic pelnomocnictwo korespondencyjne? Moj ex-maz nie mieszka w miescie,w ktorym mieszka moja rodzina i przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: Alimenty 23.02.09, 12:18 > Czy w takim razie pelnomocnik MUSI stawiac sie na sprawie tak > mozna ustalic pelnomocnictwo korespondencyjne nie Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: Alimenty 23.02.09, 12:19 ustanów pełnomocnikiem PRAWNIKA z miasta, w którym będzie się odbywać sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Ale jak? 23.02.09, 19:28 Przeciez ja nie znam nikogo,kto mieszka tym samym miescie,co moj ex. W jaki sposob wyznaczyc adwokata z urzedu? Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: Ale jak? 23.02.09, 23:28 adwokata z urzędu przyznaje sąd i to tylko wtedy (i tez nie zawsze), jesli dana strona zostanie zwolniona z ponoszenia kosztów sądowych. > Przeciez ja nie znam nikogo,kto mieszka tym samym miescie,co moj ex. wiesz, w obecnej chwili jest internet, kancelarie prawne mają swoje strony oraz telefony, tak więc nie trzeba nikogo znać. Na regionalnym forum danego miasta możesz poprosić by Ci kogos polecili. Odpowiedz Link Zgłoś