Gość: Ada IP: *.59.classcom.pl 09.09.09, 18:59 jestem w 7tc, od kilku dni mecza mnie nudnosci, nic nie moge zjeść , boli mnie zoladek, jak sobie z tym poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochra Re: nudności :( 09.09.09, 19:11 Codziennie pojawia się wątek na ten temat, rozejrzyj się. Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: nudności :( 09.09.09, 19:32 przeczekać rzygałam do 13tc, potem przeszło z dnia na dzień Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek2985 Re: nudności :( 09.09.09, 20:03 ja ledwo zylam wymiotowalam calymi dniami az do ukonczenia rownych 3 miesiecy...potem jak reka odjal...teraz to tylko po glukozie sie powtorzylo...tak wiec musisz jeszcze troche poczekac i sie pomeczyc....wspolczuje wiem jak to jest...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: nudności :( 10.09.09, 10:10 To dobry objaw. Co robić... częste małe posiłki, woda z sokiem, cytryną, migdały w torebce i zawsze pod ręką, imbir- ze słoika, apteki czy świeży, banany- bo duzo witamin B. Czasami przyjmowanie witamkin, kwsu foliowego może nasilać nudności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: nudności :( IP: *.jmdi.pl 11.09.09, 11:58 Pić dużo wody mineralnej, niegazowanej!!! Dzidziuś nie ma jeszcze łożyska i to co wytworzy trafia prosto do twojego organizmu, który niezbyt dobrze radzi sobie z ich usuwaniem. Woda pomoże wszystko wypłukać. Odpowiedz Link Zgłoś
onlybubble Re: nudności :( 11.09.09, 12:26 Własnie witaminy potęgowały u mnie nudności....ale generalnie odkryłam rewelacyjne działanie migdałów-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: nudności :( IP: 82.177.244.* 11.09.09, 14:20 jestem w 4 mc i do tej pory meczą mnie nudności, chociaż już coraz rzadziej. Od początku jak tylko poczułam, że za często mnie mdli, poczytałam po mądrych książkach i dowiedziałam się, że: pić napar z mięty, rano zanim wstaniesz z łóżka zjeść sucharka albo pieczywo pełnoziarniste, papryka, brokuły, pomidory, dużo owoców, mi pomagał arbus. Spróbuj napewno ustaną Ci i lepiej się poczujesz Nie ma sensu męczyć się Odpowiedz Link Zgłoś