Dodaj do ulubionych

mamy czerwcowe

11.02.04, 15:27
hej hej mamy czerwcowe! Jak tam Wasze brzuszki i maluszki?
Pozdrawiam serdecznie. Aga
Obserwuj wątek
    • mada06 Re: mamy czerwcowe 11.02.04, 17:24
      cześć!!
      ja mam termin na 20 czerwca. brzuszek już widoczny, a dzidzia daje często o
      sobie znać. jeszcze niedawno ukrywała się przed tatusiem a teraz czasami daje
      mu o sobie znać kopniaczkiem.
      pozdrawiam magda i 22tyg. dzidzia
      • maruda13 Re: mamy czerwcowe 11.02.04, 17:30
        Cześć! Ja mam termin na 22 VI, jestem z okolic Lublina, brzuszek z każdym dniem
        coraz większy, dzidzia ok (chłopczyk)a dokazuje już tak że mi się cały brzuch
        rusza wink pzdr
      • agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 10:44
        dzięki za @. Ja też mam termin na 20.06!!!!, choć ostatnio z usg wychodził
        tygodniowy poślizg. Chyba że maluszek jest po prostu malutki... Pozdrawiam
        serdecznie! Agnieszka z Krakowa
        • mada06 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 11:25
          my mamy usg za 3 tygodnie i zobaczymy jak z tym terminem. czy będzie 20 VI czy
          może wcześniej albo później.
          magda i 22tyg. dzidzia też z krakowa
          • agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 12:25
            no proszę - miły zbieg okolicznościowy z tym Krakowem. A dzidzia to ona czy on?
            U mnie wychodzi, że - raczej - ona. Pozdrawiam. Aga
      • bioo Re: mamy czerwcowe 13.02.04, 11:24
        u mnie a właściwie u nas wychodzi na ok 18.06 ale dzidzia w sobote była
        wstydliwa i nie wiemy jakiej jest płci. Może małą wstydliwadziewczyne kryje mój
        brzuszek.jestem z w-wy mysle o Inflanckeij i tam tez od czwartku do szkoły
        rodzenia sie wybieramy z szanownym mężem wink
        pozdrawiamy cieplutko
        ps w brzuszku na wysokosci pępka mam ...96 cm!!!!!!!kto da wiecej?
        Ania i 22tyg. Bąbelek
        • katiuszka78 ja dam więcej :-) 13.02.04, 13:17
          witajcie, ja prawdopodobnie mam dziewczynkę, termin na 13.06, jestem z Lublina,
          moja mała w 22 tc ważyła 518 g, jutro zaczynam 24 tc, natomiast w pasie na
          wysokości pępka mam ... 102 cm, i co Ty na to bioo? do 4 miesiąca nie przytyłam
          nic, dopiero w 5 gdzieś z 1,5 - 2 kilo, a do teraz jakieś 4 tak mniej więcej, a
          wzrostu mam 178 cm, no i wielgaśny brzucholek, pozdrawiam
    • madika Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:13
      Cześć,
      A ja jestem dla odmiany z Warszawy i mam termin na 14 czerwca czyli jak dobrze
      pójdzie to urodzę we własne urodziny.
      Pozdrawiam
      • agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:24
        no to trzymam kciuki za 14 czerwca - to takie wręcz magiczne. I też kobietka?
        Pozdrawiam. Aga
        • mada06 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:45
          cześć agahy
          jeżeli chodzi o płeć to nadal niespodzianka, może dowiemy się za 3 tygodnie.
          wybierasz się do szkoły rodzenia, jak tak to do której??
          no i oczywiste pytanie, w którym szpitalu masz zamiar rodzić??
          • madika Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:54

Agathy - co do "magicznego" 14 czerwca - z USG 3D wynika, że kobitka.
            Może będę dodatkowo miała bliźniaka astrologicznego (a raczej bliźniaczkę).
            Nomen-omen - znak zodiaku - też Bliźnięta.
            Dzięki za trzymanie kciuków.
            Serdecznie pozdrawiam

• agahy Re: Madika 12.02.04, 14:28
              no, to już totalna magia. Trzymaj -cie się cieplutko. Aga
          • aka_78 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 13:56
            czesc!
            ja tez z W-wy, termin przesunal mi sie z 3 na 5, a z ostatniego USG na 8 czerwca
          • agahy Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 14:25
            do szkoły raczej się nie wybieram. Ciągle mam dylemat co do szpitala - czy
            Ujastek (mam tu lekarza) czy Kopernika (tu tez mam lekarza) - wybór zmienia mi
            się z dnia na dzień, sama już nie wiem. Na razie wszystko jest ok, więc optuję
            za Ujastkiem, ale nie jestem pewna. A ty?
            Pozdrawiam. Aga
            • happy_em Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 14:35
              A ja podobnie jak Maruda mam termin na 22-go.
              Wprawdzie jeszcze nie mieszkam na stałe w Krakowie, ale do czerwca już sie
              całkiem przeniosę. Rodzić będę chyba w Ujastku. Byłam tydzień temu, obejrzałam
              sobie i wrażenia mam baaardzo pozytywne
            • kasiacs Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 16:07
              Ja tez jestem z Krakowa. Termin wg OM 15.06 a wg ostatniego USG moze byc troche
              wczesniej (08.06). Bede rodzic na Kopernika tez myslalam o Ujastku ale juz
              raczej podjelam ostateczna decyzje. W srode ide na USG na Kopernika wiec przy
              okazji zwiedze sobie oddzial i moze opisze wrazenia - ponoc jakis remont byl
              czy jest. Jak ktoras z Was sie tez zdecyduje na Kopernika to moze sie sptkamy
              na porodowce (bo wiedomo ze termin moze sie przesunac w jedna albo w druga smile
              U mnie bedzie chlopak a ja robie sie gruba wink mam juz 6 kg do przodu. Troche
              sie boje co bedzie dalej.
              Pozdrawiam Was cieplutko
              Kasia + Bartus 22t4d
            • mada06 Re: mamy czerwcowe 12.02.04, 16:32
              do agahy
              ja się będę wybierać między kliniką na kopernika a żeromskim. z kopernika mam
              lekarza ale co do żeromskiego to są tam lepsze warunki. na pewno nie będzie to
              prywatna klinika ze względu na strach co sie stanie gdy będą powikłania przy
              porodzie (oby nie) - wiadomo że prywatne kliniki nie są przygotowane na walkę z
              komplikacjami u noworodka (transportują dzidzię w inkubatorze do innego
              szpitala).
              pozdrawiam magda z dzidzią
              • kirania Re: mamy czerwcowe 13.02.04, 12:51
                witajcie mamuski.ja mam termin na 23 czerwca.czyli juz 21 tydz.diz dowiedzialm
                sie ze bedzi eto coreczka!!a co smieszniejsze chybato sobie wysnilam
                ostatnio!maluszek ciagle mnie kopie.powiedzcie mi dziewczyny jaki wasze dzidzie
                maja rozmiar?bo u mie w 21 tyg.malenstwo ma 25 cm i wazy 440 gram.a jak
                uwas?pozdrawaiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka