marta_s25 15.03.10, 10:04 Witam, jakie dolegliwosci moga wystapic w II trymestrze, 4-5 miesiac ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katmiller Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 10:38 Może wystąpić straszna, przeraźliwa, koszmarna zgaga i zostać co najmniej do 33 tygodnia. Ale nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
asienka13 Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 10:54 Mogą utrzymywac się dolegliwości z I trymestru. W moim wypadku ciągłe nudności i wymioty. Do tego nieustanne pragnienie, częste oddawanie moczu, zgaga. Ale to oczywiście indywidualna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ark-am Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 11:33 za-cias-ność ubrań może się pogłębiać a na poważnie to bóle kręgosłupa mogą się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ewio Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 11:39 zgaga, ja miałam straszną w I ciąży. Teraz o dziwo miewam tylko czasami. Może być ból kręgosłupa. W III trymestrze niestety dolegliwości nasilają się. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka820 Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 19:36 U mnie po Iszym trymestrze minęły mdłości, powoli wraca energia. Nadal męczą mnie wzdęcia... poza tym bardzo częste oddawanie moczu, ciasność spodni i głód Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_1982 Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 20:07 U mnie pojawił się spory apetyt Do tego zmęczenie(chociaż w porównaniu z pierwszą ciążą, to dość umiarkowane), no i zaczynam odczuwać ból kręgosłupa, mimo że brzucha jeszcze nie mam dużego Odpowiedz Link Zgłoś
dagst Re: dolegliwosci II trymestr 15.03.10, 20:12 zgaga, u mnie i pierwszej i drugiej ciazy to samo, straszna zgaga... Odpowiedz Link Zgłoś