ania19821 28.08.10, 14:01 Jak u Was wyglądają blizny?? Ja miałam cięcie 5 lat temu, tej blizny prawie nie widac bo jest tak nisko. Teraz prawdopodobnie będę znów miec cięcie i zastanawiam się w którym miejscu będą mi je robic, czy tuż obok starej blizny czy wyżej czy niżej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 28.08.10, 16:14 cięcie zrobią ci w tym samym miejscu, będziesz miała jedną bliznę, starą wytną Odpowiedz Link Zgłoś
emi2711 Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 29.08.10, 12:54 tak jak kolezanka napisala wyzej w tym samym miejscu robia cc, ja za 2 razem mam zrobiona lepiej teraz blizna prawie nie widoczna a jestem 5miesiecy po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 29.08.10, 12:59 Mialam 2 cc w odstepie trzyletnim,ciecia brzucha pionowe.W czasie 2 cc stara blizne wycieto,nowa jest ladniesza,mniej widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 29.08.10, 13:23 a jak wygląda z 3 cc ??tak samo w tym samym miejscu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 29.08.10, 14:02 ja mam 2 blizny po 2 pierwszych ale ich nie widać wcale ... jedna jest akurat w zgięciu a druga ciut niżej i nawet jak sie wygolę to trzeba sie przyglądać Teraz nie wiem gdzie mi zrobią 3... fajnie by było jakby wycieli starą i już ... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 29.08.10, 16:40 Trzy miałam w tym samym miejscu. Ta trzecia jest nieco szersza niż jej poprzedniczki. Przede mną czwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
gondziakoja Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 29.08.10, 21:12 A mi zrobili jakoś dziwnie, bo tak jakby w tym samym miejscu, ale jednak połowę starej blizny widać. Tak jakby lekarz w pewnym momencie zjechał z szyciem nieco niżej-może był pijany Odpowiedz Link Zgłoś
on-na Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 30.08.10, 09:35 Przede mną druga cesarka, też sie zastanawiam gdzie mi zrobią - równiutkow tyms amym miejscu? Blizna w ogóle nie jest widoczna, jakiś rok po cc nie było już po niej śladu, zagoiło się i zbaliźniło perfekcyjnie. Życzyłabym sobie, żeby druga tak samo łądnie wyglądała.Ale to najmniejszy z moich problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
magzela Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 30.08.10, 10:25 ważne żeby blizna była wycięta. Mi jakiś chory lekarz (pewnie dlatego ze nie dostał ani grosza)pojechał po bliźnie nie wycinając. Dużo gorzej się goiło. Trzeba pilnować aby wycinali może uzgodnić wcześniej z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaseta77 Re: Do dziewczyn po dwóch cesarkach 30.08.10, 11:24 mi wycieli starą i w tym samym miejscu mam nową. Wygląda to tak samo jak po pierwszej cesarce. Moje koleżanki też tak miały robione. Jak czytam wypowiedzi to jestem w szoku. Dwie blizny!!! Dodam że rodziłam w publicznym szpitalu za poród nie płaciłam ani grosza. Odpowiedz Link Zgłoś