Dodaj do ulubionych

czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść?

18.11.10, 19:59
witam,
zastanawiam sie kiedy wam sie udało zajść w ciażę-tak jak chciałyscie,czy musiałyście sie trochę postarać-wiesiołki itd.(nie mówię tu o poważych zaburzeniach hormonalnych).sama sie staram i nie wiem czy warto inwestować w ta chemiesmile
pzdr
Obserwuj wątek
    • olgaaa1 Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 18.11.10, 20:57
      Mi pomogła kolacja i dobre wino...dużżżżo wina smile
      W to warto inwestować smile
      • misiasta Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 19.11.10, 16:06
        He, he - mi dokładnie to samo smile
    • fairycharlotte [...] 18.11.10, 21:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • fairycharlotte Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 18.11.10, 21:46
      Wyglada na to że mógł mi pomoc wiesiołek, zazywalam go na obnizenie cholesterolu i... wpadlismy z drugim dzieckiem (o pierwsze dziecko staralismy sie rok!!) big_grin
    • mania805 Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 19.11.10, 09:01
      Mi pomógl Castagnus przy niedomodze lutealnej. W 3 cyklu brania ziółek zaszłam.
      • dabrowianka21 Brak presji :) 19.11.10, 09:07
        Mi pomogło wyregulowanie prolaktyny i zupełnie brak starań smile
        Lekarz mi zabronił się starać przez 3 misiace i wpadłam smile
        A starałam się wcześniej 5 lat, 4 podejścia do ISCI...

Czasem wystarczy o tym nie myśleć i nie czuć presji.
    • kameleon_f1 a mi pomógł 19.11.10, 13:35
      z pierwszą córką wpadka, z drugą w 4 cs i pierwszym z jakimkolwiek wspomaganiem. wiesiołek 3x2 od pierwszego dnia cyklu, do tego testy owu z allegro-takie zwykłe paskowe (dokładają 2 ciążowe gratis), i jeszcze przed samym TYM big_grin żel PRESEED i w ten sposób jestem w ciąży jak w sygnaturce.
      ale napewno duży wpływ ma psycha. moja ciocia starała się 8 lat, wtedy nie było invitro i inseminacji i innych, lekarz powiedział jej, że nie mają szans na biologiczne dziecko-wydał takie zaświadczenie. ruszyli ze staraniem się o adopcje, już mieli mieć dziecko-czekali aż się urodzi i jak ciotce już tak bardzo nie zależało bo wiedziała że będzie mieć to zaszła, dziś chłopak ma 2.10 wzrostu smile
    • palka.pralka Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 19.11.10, 13:52
      W sumie brałam wiesiołek w jednym cyklu i zaszłam, ale nie wiem czy to jego zasługasmile
    • agulag76 Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 19.11.10, 16:13
      Castagnus
    • zebra12 Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 19.11.10, 16:26
      A mnie pomógł mąż smile
    • boo-boo Re: czy wiesiołki i inne cuda pomogły Wam zajść? 19.11.10, 20:00
      Wiesiołek co najwyżej polepszy ci jakość i ilość śluzu,a ten jest istotny podczas starań. Nie wiem czy mi pomógł czy nie ale zdecydowanie śluz na plus był. No i zaszłam w pierwszym cyklu starań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka