Dodaj do ulubionych

Pan Bog ma super poczucie humoru

15.05.11, 19:05
dziewczyny, jak mowilam, bede napewno lezala..10 czerwca zakladaja mi szew i pessar i myslalam, ze bede mogla 'odpoczywac' na kanapie...ale nie, 100% lezenie...dlaczego...

a dlatego, ze beda blizniaki!

jestem jeszcze w szoku - 4 ciaza, i po 3 pojedynczych, blizniacza..hehehe
Obserwuj wątek
    • i_ja_tez Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 15.05.11, 20:16
      O rany, serdeczne gratulacje, oczywiście podwójne smile))))
    • krolowa_kier Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 16.05.11, 09:45
      Masz szczęście dziewczyno smile Też miałam mieć szew, ale cóż z tego, gdy kochają mnie bakterie. Życzę ci powodzenia smile
    • mamba30 Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 16.05.11, 17:08
      Gratuluję smile

W ktorym jesteś tyg?

Kurteczka, to będziesz mieć aż 5 pociech???
      • ewikowa Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 16.05.11, 20:17
        mamba - jutro mi sie 10 tydzien konczy...
        chcialam sie styczniowka pochwalic ale juz mnie stamtad wywalonowink jeszcze kilka tygodni ale w piatek jak bylam u lekarki to wlasnie dwa serduszka bily i dokladnie jest rozwoj na 10 tygodni.

kurcze widzialam przez jaki koszmar przechodzila moja bratowa na poczatku z blizniakami...i sie tak perfidnie boje...narazie jeszcze udaje, ze moze jest tylko jedno - ide do innej lekarki w czwartek (taka ktora pracuje w szpitalu w ktorym bym lezala jesli by do tego doszlo) i ona potwierdzi wszystko...
        • mamba30 Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 16.05.11, 20:49
          to sam początek jeszcze...

chodź na grudniówki, jak będziesz chciała, to Cię dopiszę.

Rety, tez bym się bała. Podwójne zmartwienie, ale potem podwójna przyjemność big_grin
          • ewikowa Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 16.05.11, 21:01
            jestem na grudniowkach, ale tez i na listopadowkach, bo raczej bede listopadowka....oby do polowy listopada to juz bedzie wieeeelki sukcessmile

wiesz ja to teraz latam jak szalona i zalatwiam wszystko - musze semestr zamknac do 3 czerwca, oddac drugie i trzecie terminy komus - nie mam L4 bo go nie chce jeszcze - naprawde sie dobrze czuje oprocz tego, ze jestem potwornie zmeczona ale juz mdlosci mi przeszly w wiekszosci.

wiem, ze sam poczatek, ale dla mnie dopiero 'walka' sie zaczyna. U mnie zazwyczaj ciaza przechodzi calkiem fajnie - tzn jesli patrzac na to jak sie czuje - to ta zeszloroczna byla od poczatku taka dziwna...no ale o ile dobrze pojdzie to i tak bede mama z 2011wink tylko nie styczniowkasmile wy juz bedziecie sie do roczkow przygotowywalywink

badania prenatalne mam 1 czerwca a 9go mam zakladany szew - dlatego z tym semestrem tak sie spieszesmile
    • estepona Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 17.05.11, 21:08
      Podwójne gratulacje Ci się należą wink I życzę Ci żebyś nie musiała leżeć w szpitalu.
      • ewikowa Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 17.05.11, 22:38
        Dziekuje, jeszcze daleka droga przed nami!

Tez mam nadzieje, ze nie bede musiala lezec w szpitalu - pocieszam sie tym, ze dwie z poloznych w tym szpitalu sa teraz moimi kolezankami (po tamtym pobycie) a reszta mnie pamieta - rzekomo nawet mnie salowe pamietaja, wiec juz wracalabym 'na swoje' hehehe

ale tez mam nadzieje, ze uda sie jakos wylezec w domu...bede wam to glowe zawracalawink
        • ewikowa Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 19.05.11, 21:51
          to juz nie jest smieszne....

trojaczki....
          • estepona Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 19.05.11, 22:44
            chyba żartujesz surprised ale na wszelki wypadek nie sprawdzaj już u kolejnego lekarza wink
          • krolowa_kier Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 20.05.11, 09:20
            Hmmm, hmmm, co by tu... o rany!
          • mamba30 Ewikowa 20.05.11, 11:23
            Jak to?? O kurcze, szczęka mi opadła...

W którym jesteś tyg?
            • ewikowa Re: Ewikowa 20.05.11, 16:52
              w jedenastym tygodniu....

ja sie nie ludze. Trudno bedzie. Jesli uda mi sie do poczatku listopada dolezec z nimi wszystkimi to bedzie rewelacyjnie a jesli jedno sie nie utrzyma (nie nie jestem pesymistka, ale patrze dosyc trzezwo na zycie) to bedzie tak jak w tym kawale 'kupcie sobie koze' - mozez znasz?
    • hop_angel Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 20.05.11, 18:05
      Ewikowa, o k---rwa to tylko ciśnie mi się na usta, znam Twoje wątki, kobito trzymaj się!
      • ewikowa Re: Pan Bog ma super poczucie humoru 20.05.11, 18:26
        dziekismile mi tez to wlasnie przyszlo do glowy ale nie wypadalo mi w gabineciewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka