Dodaj do ulubionych

czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :)

29.06.12, 15:07
Tekst linka

Hej,
prosze o spojrzenie na test, ktory zrobilam dzis rano (ale wczesniej wypilam sporo wody)
Jestem 4 dni przed miesiaczka, ale cos mnie tknelo, bo zazwyczaj tydzien wczesniej bola mnie bardzo piersi, a teraz sa miekkie i takie, jak po miesiaczce...
Do tego pobolewa mnie od wczoraj brzuch, jak przy @ i kreci mi sie potwornie w glowie.
Robilam w zyciu kilka testow i nie bylo na nich nic, oprocz jednej kreski. A na tym od razu po zakropleniu pojawila sie (moim zdaniem) blada kreseczka...
Ale moze sie po prostu nakrecam.
Czy ktoras z Was tak miala??

Obserwuj wątek
    • greenwitch Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 15:23
      Tekst linka

daje jeszcze jedno
      • jagwek Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 15:25
        ja widzę dwiesmile
        • smily4kama1 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 15:31
          Widzę diwe smile
    • matyldamoja Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 15:36
      Pewnie że dwie, GRATULUJEsmile
    • gram.w.zielone Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 15:37
      Gratulacje kochana. Moja druga kreska byla jeszcze slabsza smile
      • greenwitch Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 15:58
        policzylam dokladnie, jesli doszlo do zaplodnienia, to 14 dni temu... czy to mozliwe, zeby odczuwac pewne rzeczy juz teraz? nie chce mi sie w to wierzyc...
        myslalam, ze sie zatrulam, albo lapie mnie grypa. od wczoraj mam potworne mdlosci i targa mna, nawet jak zjem czuje ssanie w brzuchu, jakbym nie jadla od kilknastu godzin...
        Myslalam, ze takie objawy sa mozliwe dopiero w 2 czy 3 miesiacu

????????
        • matyldamoja Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 16:26
          e tam w trzecim miesiącu to zwykle takie objawy ustępująsmile mnie też ssie zaraz po posiłku i mdli . Kręciło się też w głowie- na szczęście to już przeszło- pzdr
        • gram.w.zielone Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 16:28
          Mozliwe, ja mialam objawy juz od implantacji. Caly czas tak sie czulam jak przed miesiaczka, poza tym slabo i sennie. Piersi tez mnie od razu bolaly i juz mi o rozmiar urosly, a jestem w 5w6d.
    • pucio09 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 16:50
      Gratuluję, będzie dzidziuś smile
    • 18_lipcowa1 nie widzimy 29.06.12, 18:15
      nakrecasz sie
      kreski brak
      • dzieciusie3 Re: nie widzimy 29.06.12, 18:51
        Widzę piękną blada kreskę na twoim teście-gratulacje smile
      • anetkamaj2011 Re: nie widzimy 29.06.12, 22:21
        lipcowa załóz okulary slepa pipo
        • dzieciusie3 Re: nie widzimy 30.06.12, 15:45
          anetkamaj2011 tak trzymaj smile)
    • ewka86pl Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 19:16
      gratuluję, ja też robiłam dużo za wcześnie i miałam takiego bladziocha smile
      • blue-karakan Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 20:10
        tak tak tak gratulacje!
        • angelkochanie Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 21:32
          Gratulacje, w moim przypadku jeden z takich testow ma prawie 2,5 roku a drugi siedzi w brzuchu juz 26 tygodni wink
    • sanmarti Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 21:39
      7 miesiecy temu mialam tak samo smile gratulacje!
      • aniluna Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 21:42
        Widzę 2 kreski, gratulacjesmileu mnie ta druga właśnie była taka blada, nie planowałam ciąży i łudziłam się, że jak taka blada to pewnie w ciąży nie jestem, hi hi. Teraz synek ma 11 mssmile
    • prophetess.pl Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 29.06.12, 21:46
      gratulacje smile.
      • greenwitch Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 30.06.12, 12:56
        dzieki za slowa wsparcia.
        zrobilam dzis bete. wynik ponizej 1.
        tak wiec niepotrzebnie sie nakrecalam smile

Pozdrawiam smile
        • matyldamoja Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 30.06.12, 14:43
          ej tak kreska naprawdę jest, wydaje mi się że za wcześnie zrobiłaś bete, przed @ jeszcze? Powtórz ją w poniedziałek, słyszałam o przypadkach że wyszła negatywnie a dzidzia była tylko bardzo wcześnie to było, ja obstawiam że jest smile czekam na wieści
          • dzieciusie3 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 30.06.12, 15:49
            No ja też jestem zaskoczona i nie wierzę w tą betę,ja taką kreskę miałam już w 10 dniu po owulacji i jestem w 31 tyg.ciążysmile więc,zrób jeszcze raz test żeby sprawdzić czy kreska będzie.Trzymam kciuki
            • cherryb Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 30.06.12, 21:00
              moim zdaniem ciaza jest, kreska jest widoczne!!!!
          • masak-rua matyldamoja 01.07.12, 02:40
            to wg Ciebie skąd by się wzięła druga kreska na teście, jak nie z bhcg ?? test ma 6ty umysł??
            przecież testy mają czułość 10-20 jednostek, a beta od poniżej 1...

takich kresek to ja dziesiątki widziałam ...
            • coronella Re: matyldamoja 01.07.12, 06:46
              w niektórych testach, w miejscu gdzie ma się pojawić 2 kreska, jest plastikowa poprzeczka. Jeśli test za mocno nasiąknie, np leży juz długo, widać ten plastik. A dziewczyny myślą, że to ciąża. Nie wiadomo kiedy ten test był robiony, po jakim czasie zrobiła zdjęcie. W instrukcji jest wyraźnie napisane ile czasu po uzyciu wynik jest wiarygodny, potem test najlepiej wyrzucić i nie zaglądać, bo te kreski rzeczywiście się pojawiają
              • gosiablada Re: matyldamoja 01.07.12, 10:43
                zdarza się, że beta jest poniżej 1 a ciąża jest. ostatnio czytałam o takim "przypadku" na forum w oczekiwaniu , test wykazał a beta niesad może jest to bląd w labolatorium.
                • kisi_165 Re: matyldamoja 01.07.12, 10:47
                  Podstawowe pytanie. Czy ta druga kreska pojawiła się w przeciągu pięciu minut??? Po jakim czasie zdjęcie zostało wykonane??? jeśli ta kreska pojawiła się w ciągu tych magicznych 5 minut to moim zdaniem ciąża była/jest i test jest do powtórki. Bądź akurat ten był wadliwy.
                  • gulis1 Re: matyldamoja 01.07.12, 12:09
                    Przykro misad((( ja miałam dwa razy tak ze była bledzichna i to jeszcze bardziej od Twojej, i wynik odczytała powyzej czasu ktory pisza na opakowaniu, ale widocznie u kazdego jest inaczej. Pozdrawiam serdecznie!
                    • dzieciusie3 Re: matyldamoja 01.07.12, 12:24
                      Moje testy tak jak pisałam z 10 dnia cyklu wychodziły z takimi kreskami po upływie 1h-1,5h.po wyschnięciu i tak jak pisałam znowu się powtórzę jestem teraz w 31 tyg.ciążysmile
                      • mojemieszkanie24 Re: matyldamoja 01.07.12, 13:08
                        moim zdaniem powinnaś poczekać, ta kreska jest prawie niewidoczna... ale oczywiscie życzę ci powodzenia
                        • greenwitch :) 01.07.12, 14:18
                          blada kreska pojawiła się od razu, jak tylko test nasiąknął, zdjęcie zrobiłam po ok. 3-4 minutach...

ale nie ma co gdybać, widocznie trafił mi się jakiś wadliwy test.
                          • anukla Re: :) 01.07.12, 14:44
                            Powtórz test w dniu spodziewanej miesiączki. U mnie też była taka blada, robiłam na jakieś 4 dni przed @ bo nie wiedziałam czy mogę brać lek - myślałam, że to zapalenie pęcherza mnie dopadło. Nawet męża nie budziłam bo stwierdziłam, że nie warto a i tak się okaże czy jestem w ciąży czy nie smile A 4 dni później druga krecha była już widoczna jak nie wiem co. Powodzenia smile
                            • greenwitch Re: :) 01.07.12, 14:58
                              anukla ale po co powtarzac, skoro beta jest mniejsza, niz 1??
                              przeciez to nielogiczne smile
                            • lidek0 Re: :) 01.07.12, 20:06
                              Beta jednoznacznie wykluczyła ciążę, nie ma się co nakręcać.
    • gazeta_mi_placi Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 01.07.12, 15:53
      To ja przy okazji podłączę się ze swoją prośbą do forumowiczek smile
      Czy widzicie dwie kreski:

I I

Wolę się upewnić, dziękuję smile
    • kobietka_29 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 02.07.12, 11:41
      Na tym pierwszym zdjeciu widze jasno dwie kreski. Gratulacje!
      • gosiapatrycja Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 02.07.12, 12:18
        Nie ma sensu powtarzać bete. Skoro wyszła poniżej 1 to na pewno nie jesteś w ciąży.
        • zabcia35 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 03.07.12, 17:25
          2 kreski jak KOŃ WIELKIE I WYRAŹNEsmile Gratulacje
    • dorot12 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 03.07.12, 17:47
      Widzę dwie kreski, ja też tak miałam. za kilka dni zrób nowy test wtedy będą na pewno dwie grube krechy. Powodzenia
      • kisi_165 Re: czy widzicie 2 kreski? prosze o pomoc :) 03.07.12, 18:38
        nie chcę nic mówić ale ja w tej ciąży również oba testy 10ml/U w czwartek i piątek tak właśnie wyglądały a bhcg w piątek wynosiło 83ml/U.Powtórz koniecznie test.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka