irokezik1 16.07.04, 10:01 klinika w niepolomicach jestem szczeslia ciotka slodkiej oliwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1w0 Re: niepolomice 16.07.04, 14:33 hi hi )) Nie bardzo jestem w stanie zrozumieć tą wypowiedź, ale domyslam się, że to pochwała tej kliniki... Ja też jestem z niej bardzo zadowolona. Rodziłam tam córkę w 2000 roku i teraz za jakieś 12 tygodni mam zamiar urodzić następną. Pozdrawiam Ania i Kasia i Październikowa na razie bezimienna panienka Odpowiedz Link Zgłoś
polarna77 Re: niepolomice 16.07.04, 17:55 Podobno to znakomita klinika- tak słyszałam i to od wielu osób. Podobno podpisali teraz umowę z NFZ- może wiecie ile w związku z tym poród kosztuje?? W sierpniu wybieram się do dr Kostyka ale wolałabym wiedzieć wcześniej. Pozdrawiam i proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
k1w0 Re: niepolomice 16.07.04, 19:39 Owszem podpisali umowę z NFZ ale porodów mają dużo więcej niż te "zakontraktowane" i trzeba sobie "zaklepać" zwrot dla siebie hi hi. Ja już zarezerwowałam sobie cc na październik. Poród naturalny kosztuje 2800 zł, a cc 3500 zł. NFZ zwraca za poród naturalny 800 zł, a za cc ok. 1000 zł. Ale musisz się dopytać doktora Kstyka, ponieważ to mogą nie być obowiązujące ceny. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś