dobradusza1 27.07.04, 13:37 SZUKAM DOBREGO I SPRAWDZONEGO LEKARZA GINEKOLOGA W POZNANIU PROSZE O NAMIARY Z GORY DZIEKUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaj5 Re: KTORY LEKARZ POPROWADZI CIĄŻE???POZNAŃ 27.07.04, 13:59 Polecam ci super lekarza i fachowca dr Krzysztofa Derwicha, przyjmuje w Poznaniu oś. Na Murawie 13 tel. 602 646 934. Dzięki niemu jestem obecnie w 31 tygodniu ciąży po 3 miesiącach leczenia co prawda nie mnie ale męża ale zawsze. Mimo iż jestem z Gniezna jeżdżę do niego bo warto. Pozdrawiam Agnieszka z 31 tygodniowym Pawełkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
emi261 Re: KTORY LEKARZ POPROWADZI CIĄŻE???POZNAŃ 27.07.04, 14:23 Cześć, ja chodzę do dr Jacka Swata, co prawda przyjmuje w Przeźmierowie (ul.Poziomkowa 24, tel. 814-29-61) ale myślę,że warto do niego dojechać. Przyjmuje w prywatnym gabinecie, ale ma podpisaną umowę z NFZ i za wizytę wraz z USG nic się nie płaci. Jedyny dodatkowy koszt to badania krwi i moczu, chyba że będziesz je robiła w przychodni w Przeźmierowie. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Magda i (mam nadzieję)15t Emilka Odpowiedz Link Zgłoś
creolka Re: KTORY LEKARZ POPROWADZI CIĄŻE???POZNAŃ 27.07.04, 21:27 polecam dr pietryga przyjmuje w poznaniu na wyspiańskiego i jest naprawde bardzo kompententny,polecila mi go kolezana, ja tez miałam problem z wyboru lekarza , wczoraj byłam na pierwszej wizycie i jeszcze nigdy zaden lekarz nie potraktował mnie tak kompetentnie!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś