zullka 13.08.04, 19:23 moj lekarz powiedział zebym robiła sobie KTG (termin wg OM mi juz minął) i pytanie, gdzie się KTG robi? w szpitalu? bez problemu mi zrobią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: gdzie robic KTG? 14.08.04, 11:14 pierwszy lepszy szpital MUSI zrobic ktg jesli jeste po terminie. zglos sie na porodowke, nie powinno byc problemow. na wszelki wypadek we koszule i jakies kapcie mnie zostawili po ktg na oddzile, bo wykazalo skurcze. na szczscie zabezpieczylam sie w podstawowe odzienie, a reszte dostarczyl mi maz po pracy. urodilam nastepnego dnia. aha i najlepiej zglos sie ok poludnia, kiedy jest juz po obchodzie i wypisach. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: gdzie robic KTG? 14.08.04, 21:08 W szpitalu połozniczym, bez problemów. Ja rodziłam kilka dni po terminie, a że miałam dość wys. ciśnienie, to do porodu prawie codzinnie jeździłam na KTG. Chcieli mnie zostawiać, ale sie nie zgiodziłam i jak przyszły bóle to pojechaliśmy i normalnie urodziłam. Sprawdzaj, czy czujesz ruchy dziecka - jak bardzo spadaja, to szybko na KTG. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś