Dodaj do ulubionych

Zsunięta prezerwatywa

20.05.15, 00:18
Witam wszystkich forumowiczów Pisze w bardzo ważnej sprawie. Dzisiaj z moim chłopakiem się kochaliśmy i postanowiliśmy spróbować nowych pozycji, znaleźliśmy jedną i się kochaliśmy w tej pozycji jakieś 3 minuty i mój partner przestał i stwierdził, że prezerwatywa się zsunęła i została we mnie (nie doszedł jeszcze, tylko poczuł, że się zsunęła). Powiedział, że poczuł po około 5-6 ruchach, że jest "inaczej" i wyjął członka. Prezerwatywę wyjęliśmy bez problemu praktycznie od razu, była na głębokości palca wskazującego, nie była wywinięta na drugą stronę itp. Dziś jest mój pierwszy dzień po dniach płodnych, czyli szansa jest średnia, lecz jednak się boję, że może być ciąża. Czy warto zastosować tabletkę 72h po, czy jednak nie ma się czego obawiać? Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ nie mogę przestać o tym myśleć. Z góry wszystkim dziękuję
Obserwuj wątek
    • roxana8881 Re: Zsunięta prezerwatywa 20.05.15, 12:15
      Jesli mialas wczoraj dzien plodny to jeszcze jakies 2 dni po jajeczkowaniu mozna zajsc w ciaze. Co do tabletki. Jesli nie chcesz miec dzieci to lepiej uzyj, bo jest prawdopodobienstwo- male, ale jest, ze jednak beda 2 kreski
      • bisiek10 Re: Zsunięta prezerwatywa 20.05.15, 18:10
        Ta tabletka tez jej nie da 100% pewnosci ze ciazy nie bedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka