alina_paulina 17.01.16, 18:17 Bylam wczoraj na usg i pokazal pusty pecherzyk- 7t3d. Pytanie- czylłudzić się, że zarodek jeszcze się pokaże, czy jest na tyle późno, że nie ma na to szans? Ktoś miał podobne doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurator30 Re: Pusty pęcherzyk 7tc 02.02.16, 09:50 Witam! Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale przy pierwszej ciąży miałam to samo. Bardzo źle się czułam pojechałam na pogotowie tam powiedziałam, że być może jestem w ciąży. Zrobili mi badanie i lekarz stwierdził pusty pęcherzyk. Powiedział, że jeżeli nie poronię samoistnie to żebym zgłosiła się za kilka dni do szpitala. Na drugi dzień miałam wyznaczoną wizytę u ginekologa więc poszłam. Powiedziałam wszystko lekarzowi, zrobił mi ponownie badanie i okazało się, że wszystko jest wporządku. Bardzo się dziwił, że dzień wcześniej postawiono taką diagnozę. Gabrysia urodziła się zdrowa ma teraz 4 lata a ja mam po raz drugi zostanę mamą już w marcu) Odpowiedz Link Zgłoś
alina_paulina Re: Pusty pęcherzyk 7tc 03.02.16, 15:09 no tak - u Ciebi ebył błąd lekarza, a mi bardziej chodziło o to, czy pęcherzyk może się jeszcze pojawić, jeśli do tej pory się nie pojawił, bo nie było błedu lekarza. niestety, u nas się nie udało tym razem Odpowiedz Link Zgłoś