Dodaj do ulubionych

Pusty pęcherzyk 7tc

17.01.16, 18:17
Bylam wczoraj na usg i pokazal pusty pecherzyk- 7t3d. Pytanie- czylłudzić się, że zarodek jeszcze się pokaże, czy jest na tyle późno, że nie ma na to szans? Ktoś miał podobne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • kurator30 Re: Pusty pęcherzyk 7tc 02.02.16, 09:50
      Witam! Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale przy pierwszej ciąży miałam to samo. Bardzo źle się czułam pojechałam na pogotowie tam powiedziałam, że być może jestem w ciąży. Zrobili mi badanie i lekarz stwierdził pusty pęcherzyk. Powiedział, że jeżeli nie poronię samoistnie to żebym zgłosiła się za kilka dni do szpitala. Na drugi dzień miałam wyznaczoną wizytę u ginekologa więc poszłam. Powiedziałam wszystko lekarzowi, zrobił mi ponownie badanie i okazało się, że wszystko jest wporządku. Bardzo się dziwił, że dzień wcześniej postawiono taką diagnozę. Gabrysia urodziła się zdrowa ma teraz 4 lata a ja mam po raz drugi zostanę mamą już w marcusmile)
      • alina_paulina Re: Pusty pęcherzyk 7tc 03.02.16, 15:09
        no tak - u Ciebi ebył błąd lekarza, a mi bardziej chodziło o to, czy pęcherzyk może się jeszcze pojawić, jeśli do tej pory się nie pojawił, bo nie było błedu lekarza. niestety, u nas się nie udało tym razem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka