jennifer1 Re: Owsiki w ciąży !!! Pomocy 29.10.04, 12:28 Z naturalnych sposobów to znam tylko jedzenie pestek z dyni. Ale podobno można jakieś lekarstwa brać, idź koniecznie do lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
osimek Re: Owsiki w ciąży !!! Pomocy 29.10.04, 14:09 Lekarz zaleci mi rowniez sledzie, a tesciowa proponowala czosnek i wszystko co kwaszone (ogorki i kapusta). Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
agiecha76 Re: Owsiki w ciąży !!! Pomocy 30.10.04, 09:39 nie mart się - 30 pestek dziennie i po kilku dniach powinnaś mieć problem z głowy. Ja też miałam tą dolegiwość, lekarz nie chciał mi przepisać tabletek, bo zawierają jakieś mocne składniki. I faktycznie po dyni przeszło. Lekarz jedynie przepisał jakieś tabletki dla mojego męża, bo można łatwo się zarazić. W zasadzie podobno każdy domownik powinien zastosować te tabletki, tylko dawkowanie zależy od wagi ciała, U nas nawet z pieskiem kazał nam iść do weterynarza (ale to sobie darowałam). Także idź do swojego lekarza, niech da Ci reeptę da domowników, a Ty wcinaj pestki dyni. Odpowiedz Link Zgłoś