zuza10.1978 02.11.04, 10:06 Która z Was robiła test przed terminem spodziewanego @. Jutro mam 26 dc (cykle 28 dniowe albo krótsze) Robić czy poczekać? Ja chyba zwarjuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgo100 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 10:15 ja też nie mogę się doczekać. Jutro powinnam dostać miesiączkę, ale nie chcę! Robiłam test w 10 dni po i wyszedł negatywny! Jutro idę zrobić test z krwi , wykazuje szybciej! Polecają go dziewczyny , które mają to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza10.1978 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 10:26 No właśnie nie za bardzo. W zeszłym miesiącu za to miałam i dostałam okres:bolało mnie podbrzusze już jakieś 3 dni po owu, piersi także, raz także zrobiło mi sie niedobrze i nic. Teraz bolą mnie tylko piersi-tak jak ostatnio, brzuch nie, ani trochę, czasami tylko coś delikatnie mnie zakłóje w okolicy jajników.A poza tym NIC. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza10.1978 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 10:31 zuza10.1978 napisała: > No właśnie nie za bardzo. W zeszłym miesiącu za to miałam i dostałam > okres:bolało mnie podbrzusze już jakieś 3 dni po owu, piersi także, raz także > zrobiło mi sie niedobrze i nic. Teraz bolą mnie tylko piersi-tak jak ostatnio, > brzuch nie, ani trochę, czasami tylko coś delikatnie mnie zakłóje w okolicy > jajników.A poza tym NIC. A ty? AHA! zapomniałam! na samym początku, jakieś 3 dni po owu, miałam oooogrooomne upławy!! jakąś taką wydzielinę bardzo obfitą, białawą, kluchowatą, i tak przez 2 dni i teraz też jest z tym że trochę mniej.ale nie jest całkowicie sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza30 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 10:37 Hej dziewczyny. Dołączam do Was, też z niecierpliwością czekam, ale ja mam jeszcze 10 dni czekania (co najmniej). Testu jeszcze nie robiłam, podobno tak wczesnie nie jest wiarygodny, zrób lepiej test z krwi. A propos objawów, ja mam zapalenie pęcherza, jedna z dziewczyn na forum napisała mi, że to może być pierwszy objaw ciąży, podobno często na początku to występuje. Pozdrawiam i życzę powodzenia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malgo100 Re: do zuzy 02.11.04, 11:07 zaapomniałam: ból podbrzusza tez miałam 2 dni po kochaniu, ale to może świadczyć o jajeczkowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
malgo100 Re: do zuzy 02.11.04, 11:05 ja trochę więcej siusiam i to mnie trzyma przy nadziei, że jestem w ciąży, ale jutro się okarze jak zrobię test z krwi, choc też ponoć nie zawsze wykrywa ciązeę nawet w dniu miesiączki... Poza tym mierzę niestety dopiero od dnia owu temperatuę i mam ok. 37, a wieczorem wczoraj miałam 37.5 choć to też może wskazywać na zbliżającą się miesiączkę. Poza tym nie mam bóli persi , a to prawdopodobnie jeden z pierwszycch objawów. Liczę że to siusianie to jakis znak......... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 10:37 Ja tez nie mogłam sie doczekać ale nie robiłam zwykłego testu "siusianego". Cztery dni przed terminem miesiączki poszłam do labolatorium i zrobiłam beta- hcg, badanie krwi, które jst pewniejsze od testu i wyszło mi 9,73 gdzie ciąża jest od 5. Polecam bo szybko daje pewność a kosztuje tylko troszke więcej niż test ok 20zł. Wynik miałam tego samego dnia. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Kasia i 30 tygodniowy Kamilek w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 10:39 Diewczynki test sikany może wam wyjść ale nie musi niestety. Ja zrobiłam sobie test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny. Dopiero za parę dni były 2 kreseczki. Najlepiej będzie test z krwi zrobić jak juz wytrzymać nie możecieTen test będzie już pewny. Pozdrawiam i życzę fasolek. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_24 Re: test w 26 dc? 02.11.04, 12:47 czesc jezeli was to pocieszy to my z mężem spróbowaliśmy 4 dni temu....ale mam nerwówke czy sie powiodło...po stosunku odczuwałam silne kłucie w lewym jajniku, a sex w te noc był wyjątkowy...mam nadzieje ze to znak...tak chciałabym juz wiedziec a to dopiero dzis mija 16 dzien cyklu...powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza10.1978 zrobiłam!!!! 03.11.04, 12:54 dziś rano zrobiłam test: druga kreska jest bladziutka, ale jest!!!!! co to oznacza?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: zrobiłam!!!! 03.11.04, 12:58 To oznacza, że jesteś w ciąży ale jeszcze hormonu hcg jest w moczu malutko. Teraz możesz bez obaw zrobić test z krwi. Gratuluje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: zrobiłam!!!! 03.11.04, 17:09 Witajcie moje kochane ja powinnam dostac okres 29 pazdziernika od 2 tyg bola mnie piersi i kuje mnie cos na dole w niedziele zrobilam test wyszly 2 kreski wczoraj dla potrwierdzienia robilam HCG jutro niestety bedzie dopiero wynik u mnie to badanie kosztowalo 35 zl i jestem zla bo za te pieniadze wynik powinien byc najpozniej na nastepny dzien ale czuje ze na 100% bede w czerwcu albo lipcu 2005 mama pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrytka1 Re: test w 26 dc? 04.11.04, 09:35 Ja zrobiłam w 25 dc i wyszedł pozytywnie. Dodam że mam długie cykle 30-31 dni, a mocz wcale nie był ranny... Odpowiedz Link Zgłoś
jancze Re: test w 26 dc? 04.11.04, 10:06 A ja zrobiłam test w 4 tygodniu, bo uznałam, że wolę wydać 12 zł niż się denerwować (chociaż mąż twierdził, że nie ma się czym denerwować, bo co ma być, to będzie). Wyszedł pozytywny wynik (z moczu). Bołały mnie piersi (powiększyły sie, co łatwo dostrzec, bołał brzuch, jak w czasie okresu i temperatura się podniosła (co jest związane z ciążą - w okolicah 37st.) Dopiero teraz przeszły mi mdłoci, zawroty głowy itp. a jestem w 35 dc. Odpowiedz Link Zgłoś
malgo100 Re: test w 26 dc? 04.11.04, 10:10 Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek! Ja wczoraj robiłam test z krwi i niestety pozytywny - bardzo mi przykro. Próbowaliśmy coprawda pierwszy raz ale z niepowodzeniem... boję się, że to trochę potrwa jak u niektórych dziewczyn - kilka cykli, nie wiem jak to wytrzymam Aha... dodam, że wciąż nie mam okresu i temp. 37 stopni Odpowiedz Link Zgłoś