milenab1 29.12.04, 14:40 czy wiecie czym jest to spowodowane ? od jakiś 3 tygodni mam to non stop? czy też wam sie to przytrafia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: "zajad" , pękające kąciki ust 29.12.04, 14:42 To niedobór witami z grupy B Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: "zajad" , pękające kąciki ust 29.12.04, 14:44 To niedobór wit. z gr. B Odpowiedz Link Zgłoś
creolka Re: "zajad" , pękające kąciki ust 29.12.04, 14:50 ja tez mialam okolo 20 t,pani w aptece polecila smarowac mascia tisane(przy okazji swietnie pielegnuje usta)i o dziwo zniknelo! Odpowiedz Link Zgłoś
janaj Re: "zajad" , pękające kąciki ust 29.12.04, 15:10 Też miałam ten problem. Poszukałam w internecie i jest to brak witaminu B2. Sprawdziłam ilość witaminy B2 w Feminatalu, który wtedy łykałam i okazało się, że jest jej tylko 1,6 mg a w Maternie aż 3,4 mg. Zażywałam miesiąc Maternę i zniknęły . Teraz wróciłam do Feminatalu bo szkoda go wyrzucać i jak do tej pory nie wróciły. Może akurat na początku ciąży brakowało mi tej witaminy a teraz jej poziom jest już w porządku. Pozdrawiam, Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś