Dodaj do ulubionych

CZY RODZIŁ KTOŚ W JAWORZNIE...????

10.02.05, 14:50
Jestem z Jaworzna! Zostały mi niecałe 4 tygodnie do porodu i wiem że będę
rodzić u siebie w szpitalu. Słyszałam wiele opinii na temat tego szpitala
więc chciałabym was zapytać czy któras z Was rodziła w Jaworznie lub
zamierza. Wiem mniej wiecej jakie panują tu zwyczaje ale i tak się boje.
Jeżeli któraś ma jakieś opinie na ten temat proszę odezwijcie się!
Obserwuj wątek
    • ancherka5 Re: CZY RODZIŁ KTOŚ W JAWORZNIE...???? 10.02.05, 15:24
      Witam bardzo serdecznie i niezmiernie sie ciesze, ze wreszcie pojawił sięktos z
      Jaworzna. Ja obenie jestem w 17 tyg., ale nie wiem czy będe rodziła u nas
      ponieważ chciałabym rodzic w wodzie. Co do opini o naszym szpitalu to również
      słyszałam podzielone zdania, ale te złe to przeważnie od dziewczyn nieletnich
      (chyba nie lubą małotatek) Pozdrawiam bardzo serdecznie PS Kto Cię prowadzi??
      • anielka25 Re: CZY RODZIŁ KTOŚ W JAWORZNIE...???? 10.02.05, 17:16
        Chodzę prywatnie do dr Rożnowskiego! Jestem bardzo bardzo zadowolona bo to na
        prawde dobry lekarz. A ty do kogo chodzisz?
        • ancherka5 Re: do anielki25 14.02.05, 08:32
          Witam przepraszam, ze długo nie odpisywałam, ale nie wchodziłam na necika. Ja
          chodze do dr Zasłonki też jestem zadowolona. Co do dr Rożnowskiego też
          słyszałam o Nim same pozytywne opinie. Na kiedy masz dokładnie terminek??
    • bombeleek Re: CZY RODZIŁ KTOŚ W JAWORZNIE...???? 14.02.05, 09:20
      Witam, ja troszkę nie na temat ale nie mogłam Was nigdzie znależć. mam
      pytanko.Czy i gdzie są w Jaworznie sklepy z ciążowymi ciuchami.Ja mieszkam w
      Chrzanowie i u nas jest tylko jeden taki sklep i wyboru największego to tam nie
      ma. Jeśłi macie jakieś namiary na takie sklepy to bardzo proszę. A jesli chodzi
      o szpital w Jaworznie to w Chrzanowie jest on dosyć popularny i często kobiety
      właśnie tam chcą rodzić wiec chyba nie jest zły. pozdrawiam
      • kapcius Re: CZY RODZIŁ KTOŚ W JAWORZNIE...???? 14.02.05, 10:45
        bombeleeku ja tez jestem z chrzanowa..smile)a powiedz mi co sądzisz o szpitalu w chrzanowie?? masz zamiar tam rodzić?
        • anielka25 do ancherka 5 14.02.05, 10:56
          Witam! Ja mam termin na 7 marzec ale ostatnio na wizycie lekarz postraszył że
          może być wcześniej więc czekam i bardzo sie boję. Co do dr Zasłonki to też
          słyszałam że ok i ludzie go chwalą. A ty na kiedy masz termin?
          • ancherka5 Re: do ancherka 5 14.02.05, 14:50
            ja mam terminek na 23 lipca więc tona czasku, ale moje SŁONECZKO sie juz mocno
            rusza (fajniutkie uczucie). Pozdrawiam
        • bombeleek do kapcius 14.02.05, 12:45
          ale miło spotkać kogpś z tego samego miasta. ja chyba będę rodziła w
          chrzanowie, chociaż jeszcze na 100% się nie zdecydowałam.do jakiego lekarza
          chodzisz? gdzie będziesz rodziła i na kiedy masz termin? może spotkamy się na
          porodówce?/
          pozdrawiam gorąco
          • kapcius Re: do bombeleeka..:-)) 14.02.05, 15:50
            bombeleeku ja jestem dopiero w 7,4 tyg ciązy..smile) to moja pierwsza ciaża..ale dłuugo wyczekiwana..smile) poczatkowo miałam problemy bo plamiłam i wyladowałam w szpitalu w chrzanowie -miałam możliwość go sobie zwiedzić i zaklimatyzowac sie..smile i powiem ci ze jestem bardzzzo miło zaskoczona wszyscy tam byli dla mnie bardzo mili i wogóle jestem z tamtego pobytu bardzo zadowolona..smile) a u ciebie widze ze to juz zaawansowana ciaża ciuszki ciażowesmile) hehe oj chciałabym aby ten czas szybko leciał i abym w końcu mogła sie pochwalic brzuszkiem..smile)chodze do pani baryłki..a ty? pozdrowionka..smile)
            • bombeleek Re: do bombeleeka..:-)) 15.02.05, 13:02
              u mnie to już 21 tydzień i jakk narazie na szczęście bez problemów. Chodzę do
              Halemby. Bardzo mnie ucieszyła wiadomość, że podobało Ci jak się Tobą zajęli w
              szpitalu w Chrzanowie. Mam nadzieję, że już tam nie wrócisz przed porodem.a
              jeśli chodzi o ciuchy to już powoli zaczynam nie mieścić się w swoich rzeczach
              i mój brzuszek zaczyna rosnąc o termin mam na 1 lipca więc jeszcze sporo czasu
              a w Chrzanowie tylko 1 sklep z ciążowymi ciuszkami.
      • anielka25 sklepy ciążowe 14.02.05, 10:59
        Witaj! Wiem na pewno że odzież ciążową można kupić w sklepie Albert koło
        Statoila w Jaworznie. Zaraz przy wejściu jest sklep TXT a następny to sklep z
        odzieżą dziecięcą i ciążową. Nie jest tanio ale pani ma tam tez rzeczy w
        komisie więc można kupić coś taniej. Rzeczy fajne i modne ale niewiele tego
        więc trzeba dobrze trafić. Nie mam pojęcia czy jest jeszcze coś więcej na
        terenie Jaworzna. Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka