Dodaj do ulubionych

CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?!

30.03.05, 15:27
Dziewczyny! Poszukuje czegos eleganckiego i dobrej jakosci na slub(kolezamki)
i chrzxest (siostrzenicy). Obie okazje mam w czercu i chcialabym obskoczyc
jednym ubraniem obie imprezy. to cowidzialam do tej pory jest albo bardzo
brzydkie albo bardzodrogie.Czy wiecie gdzie moge cos kupic??? Pomozcie!
Obserwuj wątek
    • alicez Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 30.03.05, 15:30
      A który to miesiąc? No i jakie miasto?
      Inna sprawa, że mam ten sam problem ale ja na 99% będę szyła.
    • martusia251 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 30.03.05, 15:32
      Może poszukać jakiejś zwykłej sukieneczki ale troszeczke luźniejszej, ja
      ostanio biegałam po sklepach z ciuszkami ciążowymi i te rzeczy są okropne, a do
      tego ceny zabójcze, szczególnie spodni.
    • kapik.s Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 31.03.05, 09:49
      Bede w koncu 7 ina poczatku 8 miesiaca w czasie imprez. Brzuszek bedzie juz
      bardzo widoczmy. Chcialabym wygladac ladnie, a nie jak smutny wieloryb.
      A jestem z warszawy i obeszlam kilka sklepow (pepek swiata, formes-strasznie
      drogie).Poszlam tez do sklepu przy Rondzie wiatraczna i pod Mostem
      Poniatowskiego, ale tam nie na nic ladnego. Wszysto jest takie bylejakie i
      przecietn jakby kobieta w ciazy nie miala prawa byuc modna i elegancka.
      • joakal Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 01.04.05, 21:09
        spróbuj może w nowym sklepie dla ciążówek na Nowowiejskiej (niedaleko sklepu
        rowerowego - po tej samej stronie ulicy), przy Placu Politechniki, byłam tam
        ostatnio i było kilka fajnych ubranek - nie wiem jakie ceny - nie pytałam
    • mamaaga5 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 31.03.05, 10:08
      dołączam się do pytania. Ja też mam uroczystości ślubno-komunijno-chrzestne po
      rodzinie w maju, a bede już w 8 miesiącu i chcę wyglądać pięknie. Obleciałam już
      wszystko w Wawie i zgadzam się, że albo horendalnie drogie (np. spodnie po 550
      zl) albo ochydne.
      Koniecznie chcę kupić jakąś "małą" seksowną sukieneczkę podkreślającą brzuszek i
      co? i nic. Może to jeszcze nie sezon.
      • justynnka Re: wiem! 31.03.05, 10:21
        a ja wiem gdziesmile w 9 miesiacu- dokladnie na tydzien przed cc- bylam na wielkim
        balusmile))i sukienke kupilam w ...sklepie z indyjskimi ciuchamismiledluga,na
        cieniutkich ramiaczkach,z dekoltem, krojona ze skosu,z polyskujacego materialu
        podobnego do tafty.to byla normalna rozmiarowka- kupilam 40( a bylo i 46)- a ze
        wzgledu na kroj swietnie ukladala sie na brzuszku. widzialam tam wtedy rozne
        komplety,tuniki i spodnie,sukienki koktajlowe i ogolnie wyjsciowe.dodatkowa
        zaleta-cena jak na sukienke na jedno wyjsciesmileja wprawdzie kupowalam w lutym
        ale ceny byly niskie i pewnie az tak sie nie zmienily do tej pory.

pozdrawiam i zycze udanych poszukiwansmile))

justynnka i Kajusia ( juz 7 tygodniowa)
        • kamcia2 Re: wiem! 01.04.05, 19:33
          Justynko, a gdzie ten sklep indyjski, jeśli mozna zapytać?
          Pozdrawiam.
          • justynnka Re: wiem! 06.04.05, 12:42
            na ulicy Koszykowej, pomiedzy placem Konstytucji a Mokotowska w bramie, nazywa
            sie bodajze India Shop.proponuje sprawdzic takze na Wilczej , w Sari.
            dodam ze chodzi o W-we

justynka i Kajusia
            • kamcia2 Re: wiem! 06.04.05, 22:07
              Serdeczne dzięki. Mieszkam niedaleko więc na pewno podjadę. Pozdrawiam.
              • hanna26 Re: wiem! 06.04.05, 22:22
                Dzięki,Justynka. Ja też się tam wybiorę!
    • betina101 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 31.03.05, 10:22
      Ja grąco polecam sklep Maya Cormier na mokotowskiej (róg Wilczej). Odkąd
      odkryłąm ten sklep jestm ich stałą klientka wink. mają ubrania mpdne i
      elganckie. Do tego ceny do zaakceptowania.
    • krystyna_wawa Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 31.03.05, 17:39
      Ja kupiłam super bluzke w sklepie na Mokotowskiej sa tamtez zakiety i
      spodnice,k sukienki wogóle dużo rzeczy "na okazje". Nie pamietam numeru, ale to
      jest na rogu Wilczej, duze witryny, latwo znalezc. Moja bluzka kosztowala 255,
      ale byly tez takie za 180. Przymierzam sie tam do kompletu zakiet ze spodnica -
      tylko mi go nie wykup smile)).

Powodzenia!

Krystyna
    • ania_sz77 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 31.03.05, 19:24
      Ja mialam 2 wesela i kupilam sukienke w H&M. jest taka ekstra ze teraz ja
      przerabiam na normalną na chrzest córci.
    • kapik.s Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 01.04.05, 09:26
      Dzieki za wszystkie rady i nformacje. Napewno skorzystam. a jak juz cos upoluje
      to podziele sie radosna nowina smile
      • hanna26 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 01.04.05, 10:18
        Justynko, czy możesz podać adres sklepu z indyjskimi rzeczami, w którym
        widziałaś te sukienki? Ten, do którego ja chodzę nie ma nic ciekawego, w co
        mogłabym się wbić z moim brzuszkiem.
        • kamcia2 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 02.04.05, 19:30
          Podbijam. Odpowiedz Justynnko.
      • jagawyp Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 06.04.05, 10:39
        Dziewczyny gdzie kupić coś fajnego w Toruniu albo w Bydgoszczy?
    • moninak znalazłam !!! 06.04.05, 09:53
      nareszcie udalo mi sie kupic sliczna tunike z blyszczacej satyny w zlotawo-
      zoltym kolore.wiazana pod biustemz lekko przezroczystymi dlugimi rekawami.
      Chrzest w sobote i juz tracilan nadzieje.
      Znalazlam ja na Mokotowskiej, zaplacilam 255, ale bylo warto smile)
      • jagawyp Re: znalazłam !!! 06.04.05, 10:12
        W Warszawie to zawsze coś znajdziecie! A co powiecie na Toruń?
    • yoko2 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 06.04.05, 11:50
      jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic, to polecam sklep w Starych Babicach ul.
      Rynek 15 mają tam ubrania ciążowe firmy ma-ma, ja osobiście jestem już po
      porodzie, ale przed Świętami Bożego Narodzenia kupawałam tam ubranka dla siebie
      i widziałam tam nawet suknie wieczorową w sam raz na Sylwestra :] za bardzo
      przystępną cene :]
      • babsee Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 06.04.05, 22:27
        Polecam Wam sklepy z indyjskim ciuchami-sa tam naprawde tanie i piekne bluzki.A
        taki sklep jest chyba w kazdym miescie.No i H&M-drozej ale szyte specjalnie dla
        ciezarowek.
    • krystyna_wawa Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 09.04.05, 18:21
      Dziewczynki, mam wiadomośc z ostatniej chwili - szczegolnie dla Kapik.s'a smile)
      bylam dziss w sklepie n a Mokotowskiej (rog Wilczej, warszawa) i maja nową
      kolekcje akurat na okazje. najbardizej rzucily mi sie w oczy kolorowe koszule-
      takie i na codzien i na ipreze. ja juz wczesniej kupilam tambluzke i jestem
      bardzo zadowolona smile)).
      Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie, ktore dzis czuja sie troche gorzej... w
      Warszawie pada deszcz i tesknie za sloneczkiem...
      Krystyna
    • betina101 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 11.04.05, 08:47
      Przed swietami bylam w skkepie Maya Cormier i kupilam elegancka bluzke modnie
      woazana pod biustem na duza kokarde i do tego klasyczna prosta spodnive. bylam
      w tym na swieta, a teraz poszlam na slub kolezanki i czulam sie swietnie.
      Jezeli nie mozesz dostac sukienki sprobuj elegancka bluzke do prosyego dolu. To
      sie sprawdzilo w moim przyrpadku. W tym sklepie jest duzy wybor bluzek i tunik.
      Pozdrawiam.
      • rosanna Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 11.04.05, 14:50
        Ja mam zamiar kupic sukienke w Bebefield, wybralam turkusowa (paris blue).
        www.bebefield.pl/Spodnice/index.php?width=800&height=600
        • amwaw Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 10.06.05, 20:38
          Ja dokladnie taka sama hi hi hi( kolorek tez)
          Aaa i bylam w formsie(arkadia)-ceny ZABOJCZE, ale za to kupilam material i
          uszyje sobie sukieneczke wzorowana na jednej z tego sklepu- mi sie tam bardzo
          podobaja ubranka..w mayi...nie bardzo
          pozdrawiam
    • sasza71 Slask!!! 11.04.05, 19:31
      Dziewczyny ze Slaska,
      czy udalo sie Wam kupic cos elegankiego na Slasku(Katowice i okolice)?preede
      mna niedlugo impreza slubna znajomych,obrona pracy dyplomowej...Chcialabym
      jakos wygldac,a przez internet troche obawiam sie kupowac.Moze znacie jakis
      sprawdzony adres?mój brzunio z kazdym dniem kraglejszy...smile))
      sasza
      • koralik12 Re: Slask!!! 11.06.05, 10:16
        kupowałam śliczne ciążowe rzeczy w la halle (czy tak to się pisze?) w Katowicach
        w pasażu Geant'a ale większość rzeczy była od rozmiaru 38 za mniejszymi musiałam
        długo szperać. to był rok temu nie wiem jaką mają teraz kolekcję ciążową
    • kapik.s KUPIŁAM !!!! 10.06.05, 18:38
      Jeszcze raz dzieki za wszelkie namiary, chyba wszystkie sprawdziłam. W koncu
      KUPIŁAM WYMARZONA SUKIENKĘ!!!!! Udało sie w sklepie Maya Cormier na
      Mokotowskiej.
      pozdrawiam wszystkie mamy smile)
      • alka-mona Re: KUPIŁAM !!!! 13.06.05, 20:12
        A jak wyglada ta sukienka ktora kupilas? Ja wlasnie czegos poszukuje. Moze byly
        tez inne sukienki?
        • kapik.s Re: KUPIŁAM !!!! 15.06.05, 18:22
          Sukienka jest bardzo kobieca i zwiewna. Tkanina w drobne kwiaatki z trojkatna
          wstawka pod biustem.Dlugoscza kolana. Zreszta w czerwcowym numerze "Twoje 9
          miesiecy" widxzialam, ze w "wywiadzie z gwiazda" aktorka jest ubrana w te
          sukienke (takie duze zdjecie na cala strone). Ciesze sie, ze aktorka wybrala
          ten sam model co ja smile)
          W sklepie byly tez sukiebki o podobnym kroju, ale z tkaniny w wieksze kwiaty,
          jakby recznie malowane. Tez bardzo fajne.
    • jl101 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 10.06.05, 18:52
      ja mimo wszystko polecam formes. moze i drogie, ale jak lezy... poza tym, te
      ciuchy mozna nosic spokojnie i po ciazy. wszystko co kupilam, zaloze tez pozniej.
    • p_kol1 Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 10.06.05, 19:45
      Ja w Łodzi w sklepie 9 miesiecy kupilam bardzo elegancki spodnium dla kobiet w
      ciąży. Byłam w nim na komunii chrzesniaka w Warszawie i jedna pani w ciazy
      spytala mnie gdzie go kupilam i za ile. Zapłacilam 130 zł. Pani stwierdzila ze
      po takie ubrania opłaca sie przyjechac z Warszawy. Teraz ide na wesele do
      kolezanki i problem mam z głowy, a jestem w 7 miesiacu i nadal lezy jak ulał.
    • molica Re: CIĄŻOWY STRÓJ NA OKAZJE ?! 10.06.05, 23:50
      Ja kupiłam sobie w zeszłym tygodniu genialną bluzkę z surowego jedwabiu w india
      shopie na Koszykowej. Mają masę bardzo eleganckich ciążowych rzeczy właśnie z
      surówki jedwabnej.
      Bluzka wisi od tygodnia na wierzchu (jutro mam ślub znajomych) i kto nie
      wchodzi ten się zachwyca. Szwagierka zapytała mnie, czy to od ciotki z Kanady
      (dostałam sporo fajnych rzeczy ciążowych GAP-a). A tu proszę - jedyne 6 dych w
      bramie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka