ola19802 27.04.05, 10:04 czy bolał was brzuch od samego poczatku, ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy (potencjalne zapłodnienie 12 dni temu) dwa dni mnie bolał normalnie tak jak na okres a teraz mnie boli jak na owulacje co sadzicie napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna333 Re: brzuch 27.04.05, 10:11 bolał jak na okres, oprócz tego ciągnięcia po bokach, kłucia w jajnikach i takie tam cuda 12dni po owu może już wyjść jakiś czuły test Odpowiedz Link Zgłoś
bafilek Re: brzuch 27.04.05, 10:12 Tak to właśnie u mnie było. Ból jajników (obu naraz lub osobno)jak przy owulacji miałam do 13-14 tc. A cały czas w dole brzucha takie uczucie, jak przy miesiączce. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: brzuch 27.04.05, 11:25 Mnie zaczął boleć tak 7 dni po owualcji i bolał aż do termminu @.POtem przeszło jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_a Re: brzuch 27.04.05, 23:07 Witam.Dzisiaj się dowiedziałam,ze jest to jednak ciąża z czego się ogromnie cieszę.jest to 7tc.brzuch mnie boli tak samo jak opisujecie a zaczął boleć kilka dni przed oczekiwaną miesiączką która się nie pojawiła, i wraz z mdłościami nie wygląda na to żeby chciał (bolący brzuch) odpuścic.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś