anovak 22.06.05, 14:39 dziewczyny jak sięczujecie w 32 tygodniu i na kiedy macie termin. ja mam rodzić 23 sierpnia ale mam nadzieję że mój synek przyjdzie na świat trochę wcześniej bo nie ukrywam że już się bardzo męczę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonatka1 Re: 32 tydzień ciąży 22.06.05, 14:55 witam! ja mam termin na 21 sierpnia. jak sie czuję? od trzech dni mam skurcze dość silne i z tego powodu się denerwuje, bo to za szybko żeby moj skarb sie już pchał na ten świat. mam nadzieję , że jeszcze posiedzi!!! a Wy czy też amcie skurcze? wizyte mam w poniedziałek, a jeśli skurcze będą się jeszce utrzymywały tro w piątek! dam znać co i jak!!! pozdrawiam asia i Otylka w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
agulka28 Re: 32 tydzień ciąży 22.06.05, 15:01 Cześć dziewczyny, Ja mam termin na 20 sierpnia i niestety bardzo źle znoszę upały Poza tym znowu jestem bardzo senna (jak na początku ciąży). Skurcze też odczuwam częściej, no i ruchy mojej córeczki... mocne kopniaczki zapierają mi czasami dech w piersi. Ale to jest piękne Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
skalnieta25 Re: 32 tydzień ciąży 22.06.05, 15:19 Ja mam termin na 17 sierpien. Wiec powiedzmy ze sie jeszcze mieszcze w tym poscie. Upaly strasznie daja mi popalic i ta duchota. Nic mi sie nie chce i spie za dwoje. Brzuch mi sie juz obnizyl, ale dalej ciezko. Noi moj maly dalej pupe trzyma tam gdzie nie trzeba - uparty jak ja Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anulka1969 Re: 32 tydzień ciąży 22.06.05, 15:27 hej ja mam termin na 22 sierpnia, ale ze wzgledow zdrowotnych mam cc 10 sierpnia. Ogolnie czuje sie ok, ale upaly strasznie dokuczaja, i caly czas spalabym. NO i puchna stopy, ale to chyba z tych upalow. Mimo ze nie mam ogromnego brzuszka, to juz nie moge sie schylac, nie wiedzialam ze to bedzie takie uciazliwe. Pozdrowienia i duzo dobrego samopoczucia. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 32 tydzień ciąży 22.06.05, 15:29 Ja czuję się super moge nawet powiedzieć że lepiej niż przed ciążą Brzuszek mam nieduzy ,kg tez mało bo 4.Nie mam skurczy ,nie puchnę ,upały mi nie przeszkadzają.Termin mam na 24 sierpnia.Ale jak mały sie nie przekręci to będę miec cc i na pewno urodzę wczesniej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
natikow Re: 32 tydzień ciąży 22.06.05, 19:02 U nas termin "plynny" - miedzy 5 a 22 sierpnia Wiec sie tez chyba tu mieszcze Cesarka mnie czeka (druga, pierwsza 2 lata i 3 miesiace temu), bo lozysko przoduje. Poza tym wyniki morfologii mam do 4 liter Czuje sie jak parowoz - wielka i ciezka, a pot ze mnie splywa Brzuch mam ogromny, ale mama mnie pociesza, ze poza brzuchem jest mnie znacznie mniej niz przy pierwszej ciazy, wiec moze szybko zgubie po )) Pozdrawiamy serdecznie - Nati z groszkiem sierpniowym Odpowiedz Link Zgłoś