madziulaz1 24.08.05, 21:16 Koleżanka jest w górach ibardzo by chciala wiedzieć czy będąc już za półmetkiem może wjechać sobie kolejką na około 2000 m npm?? Macie może jakieś informacje na ten temat albo sugestie, doświadczenia - będę wdzieczna Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2777 Re: ciąża a 2000 m npm 24.08.05, 21:25 ja slyszalam, zeby unikac w ciazy wypadow na wieksze wysokosci, bowiem moze to grozic niewystarczajcym dotlenieniem dzidzi. Nigdy osobiscie nie stalam przed takim dylematem.Wydaje mi sie jednak ze 2000 to nie jest jeszce tak strasznie wysoko i krotka wycieczka nie powinna przyniesc zadnych szkod. Ja osobiscie bym sie skusila na szybki wypad, gdybym byla w jej sytuacji. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: ciąża a 2000 m npm 24.08.05, 22:01 Ja byłam parę tygodni temu na wakacjach w górach. Oczywiście zapytałam przed wyjazdem moejej lekarki, czy nic mi nie grozi. W Polsce nie ma tak wysokich gór, żeby przebywanie na nich mogło grozić niedotlenieniem Tak więc świetnie się bawiłam, wjeżdżałam kolejką i szłam na piechotę nad Morskie Oko i było super! Odpowiedz Link Zgłoś