Dodaj do ulubionych

DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam

29.08.05, 19:46
... oraz dobry sprzęt do usg. Szukam jakiegoś dobrego specjalisty, ponieważ
już zaczął się 22tc a chciałabym zrobić sobie (znaczy dzidzi) usg porządnie i
ręką fachowca, bo w naszej miejskiej przychodni nie ma szans na dobry
sprzęt :o(
Obserwuj wątek
    • phantomka Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 29.08.05, 20:20
      Hej, polecany przez wiekszosc dziewczyn jest dr Grzybowski tel. 603 792871,
      ponoc dosyc dlugo czeka sie na wizyte.
      Ja osobiscie polecam dr Olszewska, tel. 602779117.
    • kaisa_m Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 29.08.05, 20:36
      osobiscie slyszalam same dobre opinie nt dr Macieja Drapińskiego - caly
      redłowski szpital pieje na Jego temat, sama potwierdzam, ze jest wnikliwy i
      dobry w te "klocki". przyjmuje w Spoldzielni na Obroncow Wybrzeza w Gdyni
      (polecam w poniedzialki - bo mozna sobie wszytsko nagrac na video), Medicoverze
      i ma podobno prywatny nowy gabinet gdzies na Karwinach, ale nie wiem gdzie. i
      gdzies w Gdansku(duzo chlopak pracuje;p). w kazdym razie ja sprawdzilam
      Spoldzielnie, aparat USG dobry, wizyta 55 zł, plus za pierwszym razem 20 zł za
      video(ale dogrywanie dalej za darmo). polecamsmile)

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;307/st/20060128/dt/6/k/68cf/preg.png
      • piola1 Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 29.08.05, 21:27
        Jeśli chodzi o Drapińskiego to nawet moja lekarka mówiła że to dobry fachowiec.
        Sama jednak osobiście wybieram się do osławionego Doeringa, wpisz w wyszukiwarkę
        Doering to poczytasz opinie o nim, na ten moment nie moge Ci nawet podac do
        niego namiarów bo sobie nie spisałam z postów, wiem że bodajże przyjmuje gdzieś
        we Wrzeszczu. Sprzęt ma dobry, bo usg dopplerowskie, no i ponoć bezbłędnie
        określa płeć dziecka, ale wizyta kosztuje chyba ponad 100 zł.
        • asiul_78 Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 29.08.05, 23:43
          a dokładnie nie wiesz ile? qrcze chyba się zdecyduję na niego bo ma naprawdę
          dobrą opinię a na to trzeba sobie zapracować ....
          • martula771 Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 30.08.05, 08:41
            Doering - 100 zł wizyta,a jak chcesz nagrać na kasetę video to 110 zł; tylko
            przynieś własną. Mam nadzieje, że nic się nie zmieniło od początku sierpnia jak
            u niego byłam. A poza tym byłam zadowolona z wizyty u niego, mimo że naczytałam
            się na forum różnych opinii na jego temat ale zaryzykowałam i nie żałuję. Na
            połówkowe też do niego pójdę.
            • aj32 Preis 30.08.05, 09:13
              Ja byłam u dr Preisa, Zaspa, Burzyńskiego 6E, 0601 620 110. Cena razem z usg 3D
              i fotkami 150zł. Ale warto. Sprzęt rewelka.I dużo czasu mi poświęcił.Badanie
              wnikliwe. bardzo plecam.
              asia
            • so7b Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 30.08.05, 09:28

Masz wiadomości z zeszłego roku - ceny Doeringa to 110 i 130 zl z nagrywaniem,
              usg z dopplerem. Preis za 150 zl ma aparat z dopplerem i dodatkowo "bajer" -
              głowica 3d.
              Jedyne usg 4d w Trojmiejscie jest w Invicta (dr Boćkowski).
    • mlenka78 Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 30.08.05, 09:33
      polecam dr Doeringa przyjemna wizyta wraz z mężem zdjęcia b-c za darmo kolor 10
      zł. w zeszłym roku wizyta 100 zł. przyjmuje we Wrzesczu na Grunwaldzkiej na
      przeciw pasażu( Biedronka Yusk itp) za kinem Zak POLECAM
    • asiul_78 Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 30.08.05, 09:44
      zdecyduję się na Doeringa dziś zadzwonię i się zarejestruję :o) Dziękuję
      wszystkim !!
    • tosia.ru Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 30.08.05, 09:55
      Daruj sobie Doeringa - jest przereklamowany. Dopplerowskie usg juz jest w
      wlielu miejscach, a nikt nam naprawde nie mowi co to jest - a jest to
      sprawdzenie prawidłowosci przepływu krwi (głównie w pępowinie - tzn. czy jest
      ona prawidłowo zbudowana) Jak już masz wydać ponad 100 zł to polecam 3D, sama
      robiłam (niestety nie w Trójmieście) i jest to prawdziwe przeżycie. 4D - to to
      samo co 3D tylko w czasie rzeczywistym, o ile mi wiadomo to przy usg
      przesuniecie w czasie to maksymalnie kilka sekund. Nie należy 3D robic po 33
      tc, bo może nie wyjść, dziecko się presuwa do miednicy i zza kości nie widać, a
      poza tym zmniejsza sieilość wód płodowych , co też ma wpływ na jakość obrazu.
      Jeszcze raz polecam 3D -naprawde nie pożałujesz - i Ty i Tato zobaczycie
      swojego Maluszka jak w kinie. Tego się nie da opisac. Pozdrawiam.
      • asiulka1976 Re: DOBRY SPECJALISTA OD USG- TRÓJMIASTO szukam 30.08.05, 10:49
        A ja ide do doeringa, co mi da to ze pojde na 3D jak dizecko po urodzeniu bedzie
        wygladac inaczej, jesli moj prowadzacy albo doering mial 3D to owszem ale
        specjalnie nie bede szukac innego gina skoro prawie wszyscy i ja sama polecam
        Doeringa surprised)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka