Dodaj do ulubionych

wózki w Wwie

30.08.05, 08:34
Dziewczyny z WWy i okolic, moze macie namiary na jakies sklepy, hurtownie,
gdzie mozna niedrogo kupic 3funkcyjny wozek (Roan, Deltim, Lonex, Polak),
fotelik i te wszystkie akcesoria? Gdzie jest najwiekszy wybor i w miare
normalne ceny? Bede wdzieczna za wskazowki, pozdr.
Obserwuj wątek
    • sallas Re: wózki w Wwie 30.08.05, 08:57
      Do oglądania najlepsze są takie molochy jak Świat Dziecka, ale tylko do
      oglądania, a do kupowania to polecam sklep Maluch na Fieldorfa (to jest Gocław
      blisko Wału M.) Spory wybór no i najniższe ceny a dodatkowo jeszcze udzielają
      rabatów jak płacisz gotówką.
      Pozdrawiam
    • odessa2 Re: wózki w Wwie 30.08.05, 10:08
      Jakoś nie mogłem z żoną się doszukać sklepu w samej Wawie, ale znaleźliśmy na
      linii otwockiej dwa sklepy: jeden w Falenicy, drugi w Otwocku. W Otwocku wybór
      taki sobie i rabaty przy zakupie gotówką. W końcu jednak zdecydowaliśmy się na
      zakup wózka w Falenicy. Kupiliśmy Deltim Voyager z nosidełkiem Gillo.
      Kosztowało nas to trochę ponad 1200zł (razem z rabatem). Zastanawialiśmy się
      też nad Deltim Premier, ale wydał nam się trochę za delikatny. Teraz oceniając
      Voyager jest solidny, trzyma się kupy, składa się tak, że można go do niedużego
      samochodu wszadzić do bagażnika. A że nasz maluszek jest strawsznie mały to go
      przewozimy w nosidełku, a jak wychodzimy z samochodu to go przekładamy do
      gondoli. Minus tego wózka to brak skręcających kół i jakby go nosić po schodach
      na 4 pietro to jest on stanowczo za ciężki.
      • odessa2 Re: wózki w Wwie 30.08.05, 10:20
        Sprostowanie: Kupiliśmy nie Voyager tylko Focus - ach można od tych nazw dostać
        kręcioła.
        • bbkk Re: wózki w Wwie 30.08.05, 11:23
          Tu kupisz wózki Deltim:

WARSZAWA PAKO CHELMŻYŃSKA 1
          WARSZAWA PAULINA MŁODA 7
          WARSZAWA TOMI CHOJNOWSKA 35
          WARSZAWA WSZYSTKO DLA DZIECKA LODYGOWA 23
          WARSZAWA KUBUŚ CIENISTA 18
          WARSZAWA WÓZKI SOLIDARNOŚCI 78 I 95
          WARSZAWA PIK BAZAREK LOTNIKÓW PAW 145
          WARSZAWA POLAK MALY NIEPODLEGLOŚCI 24/30
          WARSZAWA GUCIO KEN 90 LOK 3
          WARSZAWA S-FLORES WOJCIECHOWSKIEGO 37 LOKAL 3A
          MICHALOWICE MALUSZEK JEROZOLIMSKIE 266
          STARE BABICE MAMA I TATA RYNEK 15
          KONSTANCIN JEZIORNA MAJKA WARSZAWSKA 17
          WARSZAWA MIRGO FIELDORFA 10 LOK.101
          • bonnie75 bbkk 30.08.05, 11:33
            Wielkie dzieki za adresy!
            Szczerze powiedziawszy naogladalam sie i naporownywalam mase wozkow, ale jak
            dotychczas najwieksze wrazenie zrobily na mnie wlasnie deltimy (szczegolnie
            voyager 005).
            • kontoani Re: bbkk 30.08.05, 16:57
              polecam sklep w Starych Babicach oraz hurtownię Tomi na Chojnowskiej. Mają
              dobre ceny (w Babicach mają dodatkowo jeszcze rabat 3% za płątność gotówką).
              Tomi ma strone internetową to możesz sprawdzić ile kosztuje interesujący Cię wózek.
              • lolita27 Re: bbkk 30.08.05, 17:38
                zobaczcie sobie wozki na tych stronach:
                www.arti.pl
                www.tutek.pl.
                mnie sie podoba wozek w hurtowni arti - Travel Lux. nie jest to standardowy
                wozek dla niemowlaka ale jest lekki a to dla mnie bardzow azne bo mieszkam na 3
                pietrze bez windy. wyobrazcie sobei wnoszenei wozka 15 kg na 3 pietro!!!!!!!
                Dlatego patrze na wage wozkow.
    • frogiia Re: wózki w Wwie 02.09.05, 09:10
      Polecam sklep Maluch na Fieldorfa mają naprawdę najniższe ceny (tak jak się
      reklamują) w dodatku przy płatności gotówką udzielają dodatkowo rabatów.
      Robiłam tam całą wyprawkę i naprawdę dobrze na tym wyszłam porównując do innych
      sklepów.
      Pozdro
      • bonnie75 Re: wózki w Wwie 02.09.05, 10:10
        Na pewno odwiedze MALUCHA i TOMI smile
        Czy rzeczywiscie w MALUCHU na Fieldorfa mozan kupic WSZYSTKO dla maluszka?
        Bardzo mnie to interesuje wink
        • sylwiapiotrowska Re: wózki w Wwie 02.09.05, 10:23
          jak dla mnie to ten sklep na Fieldorfa nie jest dobry - maly, kiepska obsluga
          (jak prosilam o porownanie wozkow to kazali mi poczytac opisy),mały wybór
          ubranek i w porownaniu do np sklepu w Starych Babicach wypada drozej na
          wszystkim.
          Deltim Premier kupilam w Starych Babicach za 730zł, na prawde polecam ten
          sklep - mozna skompletowac cala ładna wyprawke no i jeszcze hurtownia TOMI,
          pozdrawiam
          • ania.de Re: wózki w Wwie 02.09.05, 11:02
            ja też polecam sklep w Starych Babicach, bardzo fajny, miła obsługa,
            odpowiadają na wszystkie pytania. Polecam
            • ewa1373 Re: wózki w Wwie 02.09.05, 11:28
              Kupiliśmy wózeczek przez www.tanimarket.pl, odbieraliśmy osobiście zeby jeszcze
              na miejscu wszystko sprawdzić. Jesteśmy zadowoleni z tego zakupu. Wejdź sobie
              na tę stronkę to może znajdziesz coś ciekawego dla siebie.
          • hannnawa Re: wózki w Wwie 02.09.05, 22:43
            Ja też będe kupować wózek Delfin Premier (mamy juz zamówiony)i akurat w Maluchu
            i nie zgodzę się że mają drożej bo nas wyniesie ok 700 zł. więc taniej smile
            Łóżeczko też tam kupilismy i kilk ajeszcze drobiazgów i szczerze sklep polecam.
            Może faktycznie jest trochę ciasno ale to dlatego że jest cały zawalony towarem
            więc jest w czym wybierać. Na obsługę nie narzekałam. Ja polecam, ale najlepiej
            samemu sprawdzić.
            Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka