agnes783 13.09.05, 15:25 Zaczynam sie troszkę martwić, jetsm w 10 tc i tak od ok. tygodnia mam b.obfite upłay koloru żółtego, i lekki ból w podbrzuszu ( b.rzadko,ale bywa ).Czy to normalne? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: obfite upławy w 10 tc 13.09.05, 15:29 Jedne uplawy sa normalne a drugie sa zwiastunem grzybicy. Nie maco czekactylko trzebasie wybrac do ginekologa,zeby cie przebadal. A teraz myj sie plynem do higieny intymnej najlepiej Laktacydem w wersji ginekologicznej ( 22 zl) do kupienia bez recepty w Aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: obfite upławy w 10 tc 13.09.05, 15:54 grzybica tez w sumie nie ma sie co martwic bo i tak niczym oprocz nystatyny,lactowaginalu a pozniej clotrimazolu ci jej nie pozwola leczyc...dzidzi nic nie bedzie bo jestes zaczopowana a jesli to grzybicz yo pewnie sie bedziesz meczyc jak ja....to osma plaga egipska... ale oczywiscie idz do lekarza bo to moze jeszcze co innego Odpowiedz Link Zgłoś
agnes783 Re: obfite upławy w 10 tc 13.09.05, 15:52 Wybiorę się do lekarza i to juz dziś. Jestem osoba megaprzewrazliwiona chyba....Ale tak bardzo chcę mieć tego bejbiczka. Odpowiedz Link Zgłoś