a82a82 19.11.05, 11:22 Mam pytanie: Jak wyglada, kiedy moze sie pojawic i czym sie rozni od "normalnych", @ w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek. Boli mnie juz kolejny dzien, czuje ze lada chwila przyjdzie a tu nic.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluebeata Re: @ po odstawieniu tabletek. 19.11.05, 11:42 moja była całkiem normalna, niczym się nie różniła, może tylko tyle że była troszkę bardziej obfita niż tamnte bo tabletki powodują że krwawienie jest mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: @ po odstawieniu tabletek. 19.11.05, 19:14 a ja wlasnie czekam na nią...dzis powinna byc i jej niema... za to od kilku dni,moze tygodnia mam napiety brzuh i jakies uplawy... Odpowiedz Link Zgłoś
a82a82 Re: @ po odstawieniu tabletek. 19.11.05, 19:30 No własnie tak jak ja...A PMSy mnie dobijaja! Odpowiedz Link Zgłoś
lu-lu-zzzz Re: @ po odstawieniu tabletek. 19.11.05, 19:50 u mnie objawilo sie to powrotem do "normalnosci" a okresu przedtabletkowego: wszystko boli, nerki, nogi jak z waty i olowiu jednoczenie, jajniki bola itd. (nie zycze=gwarantowany dzien w lozku) + krwawianie bardziej obfite, jak slusznie zauwazyla jedna z przedmowczyn ) pozdrawiam lu Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: @ po odstawieniu tabletek. 19.11.05, 19:56 Witam, u mnie właściwie objawiała się tak jak podczas brania tabl. więc nie mogę narzekać. Miałam nieco dłuższy cykl , 32 dni i troszkę bardziej obfitszy. Ale wydaje mi się że to jak reaguje organizm po odstawieniu tabl. jest kwestią bardzo indywidualną. Odpowiedz Link Zgłoś