walmart 07.12.05, 14:22 Gdzie można tanio kupić nowy wózek Bebecar Tracker w Poznaniu lub okolicach? I co w ogóle sądzicie o tym wózku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marybg Re: Poznań - Bebecar 07.12.05, 14:53 Tanio chyba nigdzie!Wiem ,ze na Strzeleckiej mają te wózki i tam są jakieś promocje z kuponem ze szkoły rodzenia.Z tego co sie orientowałam(chciałam Tarkera City!)to wózeczki te chyba nie są warte swojej ceny,ale to tylko moja opinia wyrobiona na podst.kilkumiesięcznych poszukiwań informacji w sieci.Pewnie więcej info znajdziesz na forum wózki dziecięce.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walmart Re: Poznań - Bebecar 07.12.05, 15:42 A wiecie coś może o hurtowni w Komornikach? Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb Re: Poznań - Bebecar 08.12.05, 14:11 Ja kuiłam już M-City, narazie stoi i czeka na maleństwo.Ale po wstępnym teście wiem że będę zadowolona.Na forum ktoś pisał że wychował 3 dziecie na tych wózkach Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Poznań - Bebecar 08.12.05, 14:44 W hurtowni w Komornikach nie ma Bebecara. Te wózki sa chyba tylko na Strzeleckeij w Baby center. Ale ja nie polecam. Dla Aleksandra kupiłam cały zestaw Tracker: gondola, fotelik, spacerówka, torba. I po kilku miesiącachg uzytkowania zaczął skrzypieć, stelaż blokował się przy rozkładaniu. Wózki bebecar mają platikowe elementy łączące na stelażu i to według mnie wada. I ciężko się prowadził, na początku byłam zachwyocona. Teraz już nie! Dla Nowej Dzidzi kupimy prawdopodobnie Bebe Confort. Odpowiedz Link Zgłoś
walmart Re: Poznań - Bebecar 08.12.05, 15:31 A jakie plusy ma ten Bebe Confort? I jaki model bys polecała? Ja bym chciała kupic wózek czterokołowy z duzymi pompowanymi kołami. Myślałam tez o Mutsy, ale na forum pojwiło sie wiele negatywnych opinii na jego temat.... Wobec czego skupiłam się na Bebecar Trackerze - moim drugim typie... Odpowiedz Link Zgłoś