sabdora 29.12.05, 16:21 nie wiem czy to możliwe, ale chyba dostałam okres już miesiąc po urodzeniu dzidzi. Czy któraś tak miała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: prosze odpiszcie 29.12.05, 16:23 A karmisz piersią? Jeśli nie to @ możesz już dostać 6-8 tyg.po porodzie. A jeśli karmisz to też nieraz się tak zadarza. Czasami organizm może być nieprzewidywalny. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
sabdora Re: prosze odpiszcie 29.12.05, 16:58 nie karmię piersią ale odciągam pokarm. Co prawda tylko 1/3 tego co mała je. reszta z kartonika. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: prosze odpiszcie 29.12.05, 16:59 A więc masz zmniejszoną laktację i tez tak może własnie być. pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: prosze odpiszcie 29.12.05, 17:04 moja kumpela jest bardzo płodna-ma duzo hormonów.dostała okres już po miesiącu mimo ze karmiła tylko piersią do 5mca Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: prosze odpiszcie 29.12.05, 17:11 Oczywiście. U mnie pojawił się równo w miesiąc po porodzie (mimo karmienia piersią) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: prosze odpiszcie 29.12.05, 23:20 Rownie dobrze moze to byc ponowne krwawienie połogowe, zdarza sie - przez jakis czas spokój, a potem znów troche krwi. Połog trwa 6-8 tygodfni. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: prosze odpiszcie 30.12.05, 09:09 Ja miałam krwawienie jakieś 5 tyg po porodzie i pojechałam z tym na izbę przyjęć - okazało się, że to bakteria się przyplątała - dostałam antybiotyk. A Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: prosze odpiszcie 30.12.05, 09:18 Dostałam 7 tyg po porodzie, znajoma 6-obie karmimy piersią, przy czym karmienia nocne przekraczają magiczne 3-4h. Byłam na wizycie- wszystko jest OK. Nie powiem, żebym była szczęśliwa z takiego obrotu rzeczy, ale cóż.. Najlepiej skonsultować z ginekologiem Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś