first_baby 13.01.06, 17:46 Hej Kobietki czy Was też pod koniec ciąży tak bolał kręgosłup. Nie boli tylko jak leżę, a jak chodzę/siedzę/pochylam się lekko to tak boli po lewej stronie, że ho ho. Podzielcie się doświadczeniem, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucerka Re: MÓJ KRĘGOSŁUP!!!! 13.01.06, 17:53 booooli, gorzej: utykam na jedna noge bo macica cos mi tan na nerw stawowy naciska (nie znam sie ale lekarz cos o tym nacisku wspominal) kregoslup boli mnie w krzyzu...prawie przy kazdym ruchu...ale pocieszam sie ze to juz niedlugo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1203 Re: MÓJ KRĘGOSŁUP!!!! 13.01.06, 17:53 Mnie kręgosłup nie boli, ale za to zaj... boli lewe biodro( aż chodzić nie mogę) i spojenie łonowe. Najgorsze, że to tak na zmianę, jedno przestaje, to drugie zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-kubiak Re: MÓJ KRĘGOSŁUP!!!! 13.01.06, 18:33 jestem w 35 tc i niedość, że boli mnie kręgosłup to jeszcze kości łonowe, z kręgosłupem sobie radzę bo boli tylko przy leżeniu i wstawaniu ale najgorsze sa bóle kości krocza - poprostu czuję się chwilami jak porażona zanim się rozchodzę to chodzę jak robot, gin mówił, ze to dlatego, że dziecko jest ułożone poprzecznie i rozpycha mnie na boki, To jest straszne Odpowiedz Link Zgłoś