ania_114 18.01.06, 21:17 sTRASZNIE SIE PRZEZIEBILAM BOLI MNIE GLOWA GARDLO I OGOLNIE CZUJE SIE FATALNIE NIE WIECIE MOZE CO MOGE ZAZYC ZEBY NIE ZASZKODZIC DZIECKU????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p Re: PROSZE O RADE 18.01.06, 21:22 apap, paracetamol - wszytsko, z paracetamolem, tylko nie z ibu-cośtam (czyli ibuprom nie). Odpowiedz Link Zgłoś
ania_114 Re: PROSZE O RADE 18.01.06, 21:26 WIELKIE DZIEKI. MAM NADZIEJE ZE POMOZE Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: PROSZE O RADE 18.01.06, 21:26 Miod, cytryna, herbata, kolderka, plukanie gardla sola, rutinoscorbin. Ja sie bardzo bardzo przeziebilam w 5 mieisacu Ciazy i w ten sposob sie wyleczylam. Moaj corka jak na razie jest okazem zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
obietnica_poranka Re: PROSZE O RADE 18.01.06, 21:40 Polecam pić dużo soku malinowego. Rozgrzewa. Ale jeśli chodzi o rutinoscorbin to słyszałam opinię że nie należy zażywać w ciazy. Nie wiem kto ma rację więc na wszelki wypadek nie zazywałam. Natomiast gardło możesz spryskać tatum verde. Życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś