kiniahardek 22.01.06, 17:00 jestem w 35 tyg ciąży i dziś po kąpieli zauważyłam jakby powiekszoną albo taką nabrzmiała warge sromową po prawej stronie.czy to coś nie tak????????????pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolka23 Re: wargi 22.01.06, 20:58 ja również jestem w 35 tyg tyle że mnie spuchły obie wargi są chyba z 5 razy większe niż kiedyś.Mój mąż ma niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
antosia.mama Re: wargi 22.01.06, 20:59 Mnie tez puchną obie i ubaw mam sama, chociaż tydzień przed porodem to podobno normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
patti84 Re: wargi 22.01.06, 21:24 to super, bo myslalam przez ten caly czas, ze to ze mna jest cos nie tak (38tc) ale jezeli to normlne to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
antosia.mama Re: wargi 22.01.06, 21:30 Tak pod koniec, to ja juz wszystko uznaję za normalne.Nic mnie nie zdziwi- chyba, że odchodzące wodyA szczerze, jakiekolwiek zmiany w tych rejonach wiążą się ze zwiększonym ukrwieniem u ciężarnej, a u koleżanki rozpoczynającej ten wątek najprawdopodobniej ujawniło się to po ciepłej kąpieli. Nie martwiłabym sie, że spuchła jedna, chyba, że zacznie swędzieć-wtedy infekcja grzybiczna.Co w ciąży tez jest na porządku dziennym, rzec można. Odpowiedz Link Zgłoś