xkaska1 01.05.06, 19:20 Jestem w 18 tc i lekarz powiedział mi ze mam przodujące łożysko. Niestety nic wiecej nie powiedział a ja nie mam pojęcia z czym to się wiąze. Czy to dobrze czy źle? Prosze napiszcie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka995 Re: Przodujące łożysko 01.05.06, 19:45 Łożysko [przodujące to nie jest dobrze. To znaczy że w momencie porodu najpierw rodzi się łożysko a potem dziecko. I w takich przypadkach robią chyba cc. Tyle mojej wiedzy na ten temat.Myslę że to dośc powazna sprawa , ale nie denerwuj się na zapas. Pójdziesz na wizytę do gin to ci wszystko wyjaśni. Nigdy nie miałąm łożyska przodującego więc nie jestem w stanie powiedziec ci dokładnie jak sie postępuje w takim przypadku. Idz do ginekologa i on rozwieje twoje wątpliwości Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: Przodujące łożysko 01.05.06, 19:50 w 18 tc łożysko jeszcze migruje wraz ze wzrostem macicy i nie osiągnęło jeszcze ostatecznej pozycji, wieke kobiet w tym okresie ma łożysko przodujące więc się nie martw. A jeśli chcesz czegoś więcej się dowiedzieć to wpisz sobie w wyszukiwarce np hasło "przodujące łożysko" bedziesz miała dużo odpowiedzi, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś