Dodaj do ulubionych

odliczanie;)

04.05.06, 12:05
Hej kobitki dawno mnie tu nie było bo pogoda piekna i szkoda tracic czas przed
kompemwink
Jakos tak to szybko zleciało ze juz nastał 38wink) tcwinkwiec odliczam juz dni do
koncasmile
Rodze w Zeromskim w Kraku przynajmniej takie sa plany chyba ze dopadnie mnie
gdzies "na manowcach"wink
Znieczulenie ponoc gratisowe tak mowi ordynator ale tylko połozna decyduje o
podaniu to akurat jest mi obojetne bo takowego kaprysu nie mam porod rodzinny
tez gratis ale i w tym przypadku takiego kaprysu nie mam i wole rodzic "bez
obstawy"
Zajadam juz tylko feminatal i do spania gałki Vaginalwink
Słonko swieci ciepluchno rower czeka i piesu tezwink
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosika78 Re: odliczanie;) 04.05.06, 13:09
      Hello, ja mniej więcej na tym samym etapie, termin nieubłagalnie się zbliża, masz rację, tak to zleciało... Pogoda taka, że pobrykać by się chciało, a tu miednica trzeszczy, boli i pozwala na poruszanie się w tempie niemieckich turystów na starówce wink W głowie dużo strachów i wątpliwości, ale to piękne słoneczko jakoś to zaciera, no i radość czuję wielką z tego, że moje ciało będę miała już niedługo znów tylko dla siebie smile Trochę sponiewierane, ale za to z jakim pięknym "dodatkiem" smile))
      • babeczka77 Re: odliczanie;) 04.05.06, 13:14
        Hej dziewczyny! ja też już odliczam, chociaz to koniec 37 tygodnia. u mnie w
        rodzinie wszystkie kobiety rodziły w 38 tygodniu, a to podobno jest w genach,
        jak matka tak córka czy przed czy po terminie- sprawdźcie to sobie.więc u mnie
        juz lada moment. długi weekend wcale mnie nie cieszył, bo tylko mąż
        przesiedział ze mną w domu,nie za bardzo sie juz nadaję nawet na długie
        siedzenie przey grillu. taka wegetacja. leże i czekam. robienie zakupów nie
        sprawaia przyjemności tylko męczy....kiedy to sie wreszcie zacznie? pozdrawiam
        • mamakrewetki Re: odliczanie;) 04.05.06, 13:21
          Witam,
          ja też 38 tydz. Jesli synek sam nie zdecyduje inaczej to mam cesarke 16-tego. Czuje się rewelacyjnie więć w dzikiej panice biegam po miescie, bo nie mam jeszcze całego grubego osprzętu tj. wózka, nosidełka, łóżeczka i materacyka. (Cała reszta całe szczeście jest). Schodziłam chyba wszystki komisy w Krakowiesmile.
          Po dzisiejszym dniu powinien mi zostać do kupienia tylko wózek. Ufff...
          Pozdrawiam Was gorąco
          (I zaraz wychodzę na ciąg dalszy polowań - oby owocnychsmile))))
          • sja75 Re: odliczanie;) 04.05.06, 13:36
            ja tez odliczam a ze strasznie mnie nosi to zaliczysmy cała Jure Krakowsko-
            Czestochowską -hyhyhyhy .za sprzatanie mnie jakos nie bierze(wszyscy sie pytaja
            czy robie porzadki w zwiazku z tym"instynktem wicia gniazda") moze ja
            bezgniazdowa?
    • antta76 Re: odliczanie;) 04.05.06, 13:39
      Cześć Dziewczyny! Ja już też mam końcóweczkę: za 2 dni zacznie się 35 tydzień.
      Już mam właściwie wszystko. I już nie mogę doczekać się małego szkraba smile Nie
      nadaję się już na długie spacery, męczę się w tempie ekspresowym. Ale moje
      szczęście dba o mnie i naszego malucha smile Psica coraz bardziej niespokojna i
      coraz bardziej mnie pilnuje, a zwłaszcza mojego brzucha wink Ona potrafi wyciągnąć
      mnie na małą przechadzkę, zresztą taka super pogoda...
      Ja rodzę w Łodzi z... mamą. Ciekawe kto bardziej przerażony ja czy ona wink) Ale
      wiem, że będzie dobrze. Nie ma innej opcji smile
      Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie smile Trzymajcie się cieplutko i myślcie
      pozytywnie!!!
      • liwilla1 Re: odliczanie;) 04.05.06, 13:53
        a mi jeszcze caly dluuugi miesiac zostal. wczoraj z rodzinka bylam na Mierzeji
        Wislanej, niezle mnie poprzeganiali po nadmorskich wydmach, ale do parku
        kormoranow to juz nie doszlam sad no i oczywiscie lulanie na zawolanie zaraz po
        powrocie tongue_out
        a na wtorkowym usg wyszlo, ze maly jest dokladnie standardowy, bo wazy 2,5 kg,
        calutki zdrowiutki i taki do tatusia podobny big_grin Termin mamy na 5 czerwca, wiec
        moze jeszcze z kilo przytyje i mam nadzieje, ze nie wiecej

Pozdrawiamy

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20704;116/st/20060605/k/6b73/preg.png
    • katrint Re: odliczanie;) 04.05.06, 14:09
      U mnie zaczął się 37 tydzień i czuję,że to juz coraz bliżejsmile))Ciężka jestem
      jak hipopotam ale moja psica wyciaga mnie na codzienny spacer po nadodrzańskich
      parkach i dzięki temu jakos się trzymam.Właśnie zaraz się znów
      wybieramy.Rodzinka trochę protestuje,że sama tak chodzę ale ja nie mogę
      usiedzieć w domu jak takie słonko.W razie czego przecież mam telefon.Kręgosłup
      nawala niezależnie od tego czy chodzę,leżę,siedzę więc trzeba się czymś zająć
      żeby nie mysleć.Gniazdo już dawno wysprzątane i w domu w sumie już nie mam nic
      do roboty.Szanowny M wraca jutro po tygodniu nieobecności,więc już się cieszę
      no i planuję jutro zaszaleć z kwiatkami balkonowymi tzn.wreszcie je
      kupić,posadzić,podlewać i cieszyć się widokiemsmile))
      A i jeszcze jedno,zaczęłam bać się porodu,też tak macie??
      A z drugiej strony to nie mogę się doczekać jak ta istotka z mojego brzucha
      wreszcie wyjdzie i będę znów mogła się normalnie ubraćsmile)
      • gosika78 Re: odliczanie;) 04.05.06, 14:24
        Ja już na temat strachu się niedawno wypowiadałam... W 38 tc też mnie "chwyciło" podczas bezsennej nocy... A cały czas wcześniej byłam opanowana, spokojna i "racjonalnie" potrafiłam sobie wszystko wytłumaczyć... eh, nie poradzimy nic na to, dziewczynki... Najbardziej się boję, że wpadnę w histerię, jak się zacznie. No i że ja...Mamusia... Dziwne...
        • kasiak37 Re: ehhh...zazdroszcze Wam... 04.05.06, 14:35
          ale macie fajnie...cieplutko,dzieciaczki na lato przyjda,Wy odzyjecie,male
          odchowacie do zimy...a ja biedna cale lato i dalej do listopada...pozdrowionka
    • anastazja02 Re: odliczanie;) 04.05.06, 14:42
      ale wam dobrze a ja jeszcze mam przed sobą dwa miesiące,mam nadzieje że szybko
      zleci.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka