justy11 24.05.06, 11:41 na roztepy a czy używacie jakiś kremów na skórke pomarańczową czy to jest niedozwolone ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: czym sie smarujecie ? 24.05.06, 11:48 Wiesz parę postów niżej na tej samej stronie jest już taki post. Przeglądnij watki zanim założysz. Żebyś się nie przemęczała szukaniem go ta tej stronie to podaję linka. http//forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=42296812 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: czym sie smarujecie ? 24.05.06, 11:49 Poprawiam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=42296812 Odpowiedz Link Zgłoś
justy11 Re: czym sie smarujecie ? 24.05.06, 11:50 dzieki ale nie zawsze mozna zauważyć taki sam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: czym sie smarujecie ? 24.05.06, 11:51 To trzeba DOKŁADNIE przejrzeć stronę. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: czym sie smarujecie ? 24.05.06, 12:52 najpierw smarowałam piersi mustelą do piersi - właściwie do poczatku. teraz (koniec 3-go m-ca) smaruje sie galenic'iem na rozstępy, który ponoć do nadaje sie i do brzucha i do piersi i do ud. szoruje się też pod prysznicem jeżykiem po wyżej wymienionych. kosmetyki na cellulit na razie wycofalam, bo chyba za duzo by bylo tych mazideł. swoja drogą za bardzo jakos nie wierzę w wyspecjalizowane działanie poszczególnych mazideł i podejrzewam, że efekt i cellulitowy i rozstepowy jest zblizony do masażu z dobrym balsamem do ciała czy oliwką... Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: czym sie smarujecie ? 25.05.06, 12:25 Niczym się nie smaruję, bo boję się, że mi się rozstępy od tych wszystkich paskudztw porobią Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: czym sie smarujecie ? 25.05.06, 12:30 ja ziajka bardzo fajna jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
milka968 Re: czym sie smarujecie ? 25.05.06, 13:36 Ja uzywam tez ziajki mammamia na rozstepy i chlopak masuje mnie co wieczor oliwka dla dzieci. Slyszalam, ze oliwka swietnie dziala. Jak do tej pory nie mam wcale rozstepow, choc to dopiero 7 mc Co do cellulitu to wydaje mi sie, ze on sie nasila w ciazy albo w ogole powstaje w ciazy u osob, ktore go wczesniej nie mialy. Ja przed ciaza mialam niewielki, widoczny jednak przy ucisnieciu skory i smarowalam sie najlepszym, wedlug mnie, zelem termoaktywnym drenujacym Bielendy - Fitness Line. Dziala znakomicie. Jest silnie rozgrzewajacy dlatego go w ciazy odstawilam i teraz tez sie borykam z tym problemem. Ale nie martwilabym sie na Twoim miejscu, bo ponoc cellulit zmniejsza sie po porodzie. Mam nadzieje, ze to prawda Osobiscie nie znam zadnych kosmetykow antycellulitowych, procz ujedrniajacych zeli pod prysznic, ktore mozna stosowac w ciazy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sofi76 Re: czym sie smarujecie ? 25.05.06, 13:49 oliwka johnson baby w żelu i tyle nasza dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
ajla1 Re: czym sie smarujecie ? 25.05.06, 14:08 Ja smaruję uda kremem Gerbera na rozstępy i brzuch, piersi oliwką zwykłą bambino-nie polecam Kremu Fissan bo jest strasznie tłusty i niewydajny oraz oliwki J&J kwiatowej bo uczula i dostałam po niej masakrycznej wysypki- Pozdarwiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestia20 Re: czym sie smarujecie ? 25.05.06, 14:28 Zgadzam się z opinią że Fissan jest tłusty ale używałam go również w okresie dojrzewania ponieważ dostałam straszne rozstępy na biuście i pomógł, zniknęły całkowicie. Teraz jestem w 9 miesiącu ciązy i używam go od początku. Mimo ogromnego brzuchga i skłonności do rozstępów nie mam żadnych rozstępów na brzuchu. Czy jest niewydajny to nie wiem bo 1 tubka wystarcza na 1 miesiąc przy codziennym stosowaniu. Moje kolezanki w ciąży też go stosują i zgadzaja sie ze mną że nie ma lepszego kremu. Co do kremów przeciw skórce pomarańczowej to gdzie czytałam że w ciązy nie wolno ich stosować . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś