Dodaj do ulubionych

seks po porodzie - jak to jest?

28.06.06, 20:37
Obserwuj wątek
    • femme_maman Re: seks po porodzie - jak to jest? 28.06.06, 21:15
      cudownie!!!!!!!!! Mimo sporego luzu na samym początku, potem jest bombowo, jak
      nigdy przed!!!!!!! Polecam smile)))))
      • luna333 Re: seks po porodzie - jak to jest? 28.06.06, 21:25
        hehe mnie chyba dobrze zszyli (mąż pilnował - no i fajna lekarka była) bo zero luzu - lepiej niż przed porodem i o dziwo ochota większa wink
        • marot Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 10:22
          Luz chyba większy w dodatku szewki trochę drażnią.
          Później już normalnie
      • aniarazytrzy Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 00:26
        Faaaajnie smile
        Ja tam żadnego luzu nie czuję, mąż też nie.
    • kosmitka06 Re: seks po porodzie - jak to jest? 28.06.06, 22:21
      Super! A ochota..? Duuuża wink Ja jestem 6 tyg. po porodzie naturalnym i za
      pierwszym razem było tak jak naprawdę za "pierwszym razem", ale pozniej juz
      znacznie lepiej. Luzu ani trochę (mąż także pilnował szycia), podobno jeszcze
      ciasniej niz przed wink
      Pozdrawiam
      • dzika41 Mąż pilnował? 29.06.06, 09:24
        W jaki sposób?? Nadzorował lekarza, powiedział mu coś?? Chyba będziemy rodzić
        razem i zależy mi aby później było jak dawniej... Dlatego pytam w jaki sposób
        On może nadzorować szycie??
        Pozdrawiam, Asia. big_grin
        • kosmitka06 Re: Mąż pilnował? 29.06.06, 09:34
          "Pilnował" ale nie dosłownie wink Tzn. ze strony lekarza była taka propozycja,
          nawet proponował aby mąż przeszedł od tej drugiej strony aby widział jak będzie
          wychodzic główka, ale mąż nie chciał. Zresztą mieliśmy to wczesniej ustalone-
          trzymał mnie za rękę, wspierał, a podczas parcia dociskał głowę do klatki.
          Ogólnie mówiąc poród wspominam bardzo dobrze, chyba właśnie dzięki lekarzowi i
          jego żartom zawdzięczam to wszystko!
          Pozdrawiam
    • dodkowska Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 10:28
      niektore mowia ze jest sucho niektore ze czuły sie jak dziewice a niektore ze
      było wspaniale
      • basiek13 Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 10:58
        Co Wy tu mówicie. Można zaszyć żeby było ciaśniej?Ja po pierwszym (zaszywanym)
        porodzie miałam spory luz i tak zostało, sex był gorszy.Dziecko było duże ,
        teraz spodziewam się też dużego i boję się ,że luzy będą większe.I
        co............mam prosić o odpowiednie zaszycie,żeby doznania sexsualne były
        ciekawsze, jest taka szansa????
        • kosmitka06 Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 13:34
          Wydaje mi sie, że jest to "indywidualna" sprawa. Osobiscie nie wiem od czego to
          zależy i czy zszycie ma na to jakis wpływ?! Wiem tylko od męża że jest o wiele
          lepiej no i podobno ciasniej wink
    • aneczka002 Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 14:15
      nie chce się wymandrzać ale chyba "zszycie" nic nie wpływa na "luz" przy
      stosunkach.. wiem że mięśnie po porodzie kobiety ćwiczą żeby "rozmiar" wrócił
      do normy a czase - jak w przypadku mojej koleżanki ze studiów ćwiczenia nie
      pomogły a luz był taki ze sex nie sprawiał zadnej przyjemności... lekarz
      polecił jej operacje czy zabieg (nie wiem dokładnie jak on to określił to było
      kilka lat temu) niestety ten zabieg wtedy nie był dofinansowany z NFZ i
      zapąłciła za niego ok 3 tys złsad ale cieszy sie bo pomogło
      • aneczka002 a sex w ciąży?.. 29.06.06, 14:20
        jestem dopiero w 7 tyg ciaży.. i wiecie co nie wiem czy to normalne ale
        włączyła sie we mnie jakaś blokada.. czytałam mase artykułów na temat sexu w
        ciaży wszedzie jest napisane ze jeśli lekarz nie dał przeciwskazań to można
        normalnie sie kochać.. moja gina powiedziała ze ze względu na to ze to sam
        początek zeby nie przesdazać z częśtotliwościąsmile i raczej stosować "płytkie"
        pozycje.. ale ja nie mam ochoty na sex wogólesad a moze ujme to inaczej może i
        mam ale jakoś mam wrazenie że moze cos sie stać, że moge zaszkodzic ciąży.. i
        choć wiem ze to raczej nie prawda moja psychika jest nastawiona na niesad Czy
        któraś z Was też tak miała?? czy tylko ja jestem taka panikarą?? czy póxniej
        ten strach przechodzi?
        pozdr.
    • gosika78 Re: seks po porodzie - jak to jest? 29.06.06, 14:50
      Fajnie, ochota większ, troxge pierwszy raz bolało no i ja osobiście miałam mega stresa przed zajściem w ciążę, chociaż się zabezpieczaliśmy. Taka psychoza smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka