mskrzynka 29.07.06, 13:02 czy ktoras z was tak miała.mam dziwna wydzieline koloru zielonkawego.i zaczynam sie martwic tym.czy to cos grosnego.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_1985 Re: dziwne upławy 29.07.06, 14:26 chyba masz grzybicę. Idź do ginekologa. Prawidłowy śluz w ciązy jest bezbarwny bądź mleczny, ale napewno nie zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
mskrzynka Re: do gosia... 29.07.06, 16:44 Ale jakbym miala grzybice to chyba w moczu to by wykryło i podczas badania co?a wczoraj wlasnie wyszlam ze szpitala i nic nie mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: dziwne upławy 29.07.06, 17:26 Wydzielina koloru zielonkawego nie moze swiadczyc o zadnej prawidlowosci. Napewno cos jest nie tak i nalezaloby zglosic sie do lekarza ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiziuk Re: dziwne upławy 29.07.06, 22:49 Poproś swojego lekarza, żeby zrobił ci wymaz z pochwy na obecność bakterii. Mój niestety zbagatelizował moje informacje o większej ilości zielonkawego(nawet nie bardzo zielonkawego a trochę mętnego, tylko więcej go było niż normalnie) śluzu (niby w normie w ciąży), a po porodzie okazało się, że miałam aż 3 bakterie (candida albicans, escherichia coli i streptococcus agalactiae) i córka urodziła się z infekcją wewnętrzną, a potem doszło jeszcze zapalenie mięśnia sercowego. Nie chcę Cię straszyć, ale lepiej dmuchać na zimne. Teraz żałuję, że ja o to nie poprosiłam. Na szczęście teraz jest już wszystko dobrze. Chyba normą powinno być robienie takich badań kobietom, zwłaszcza w ciąży, bo czasami choroba może być bezobjawowa, a po co narażać dzieciaczki na jakiekolwiek kłopoty, którym można było wcześniej zapobiec. [pzdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś