la.sonrisa 20.09.06, 10:29 Witam, mam pytanie. Zrobilam test ciazowy. Druga kreseczka wyszla slabiutka, prawie znikoma. Czy to moze osnaczac ciaze. Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje? Pozdrawiam ciepło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molowiak ja 20.09.06, 10:32 powtórzyłam test i wieczorem była już wyraźna krecha Odpowiedz Link Zgłoś
apfelmus Re: słaba kreseczka 20.09.06, 10:34 moja słaba, ledwo widoczna kreseczka ma dzisiaj 10 miesięcy myślę, że to ciąża pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwka80 Re: słaba kreseczka 20.09.06, 10:34 szansa jest duza,a kiedy mialas okres? Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 20.09.06, 10:36 Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Okres miał nadejsc wczoraj, ale sie nie pojawił, wiec zrobilam test. Za jaki czas radzicie mi powtorzyc testowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 20.09.06, 10:45 Raczej nie, tylko mialam zawroty glowy jakis czas temu. Poza tym czuje sie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: słaba kreseczka 21.09.06, 10:32 A moja słaba kreseczka 30 sierpnia skończyła roczek Powtórz test u bedziesz miała jasność Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwka80 Re: słaba kreseczka 20.09.06, 10:50 pytam bo ja mam nadzieje ze okres sie nie pokaze na dniach,brzuszek mnie pobolewa, główka ostatnio też i temperatura 36,7 dzisiaj. Jestem dobrej mysli, a test zrobie kolo niedzieli,powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 20.09.06, 11:24 Życze powodzenia i mocno trzymam kciuki. Postanowilam powtorzyc tes w piatek rano. Napisze jaki bedzie rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka80 Re: słaba kreseczka 23.09.06, 15:46 zrobilam test dziś rano,ale wyszedł negatywny. Temperaturka dzisiaj rano wyniosła 37,00.Czy test sie pomylił?? Odpowiedz Link Zgłoś
karinaera Re: słaba kreseczka 20.09.06, 10:53 Moja słaba kreseczka ma właśnie 23 tygodnie i strasznie kopie Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: słaba kreseczka 20.09.06, 11:02 Ja pierwszy test zrobiłam 2 dni przed terminem spodziewanej miesiaczki i faktycznie druga kreska była bardzo blada. Na kazdym kolejnym tescie (a zrobiłam ich w sumie 3 )) kreska była juz coraz ciemnejsza. Pozdrawiam wiec i ... gratuluje Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 20.09.06, 11:25 Zaczynam myslec, ze moze to naprawde... ciąża!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orlen10 Re: słaba kreseczka 20.09.06, 11:53 WITAJ moja druga kreseczka byla widoczna bo ja chcialam ja widziec pod szklem powiekszajacym jak by sie ktos uparl moze by zobaczyl. to podobno wina testu oni je tasmowo pakuja i sprawdzaja co 10ty a plytka na ktorej czytamy wynik, jest wczesniej namaczana w takim plynie i moze byl zwietrzaly...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: Iwka80 21.09.06, 09:52 Wczoraj niestety pojawilo sie plamienie i to chyba oznaka nadchodzacej @, mimo wszystko dla pewnosci zrobie jeszcze test, szkoda ale bedziemy probowac dalej!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
76magda76 Re:la.sonrisa 21.09.06, 10:13 la.sonrisa Skoro mialas blada kreske to znaczy ze jest ciaza. Sluchaj, u mnie tez pojawilo sie plamienie w terminie @, niestety to nie jest zdrowy objaw, tez myslalam ze to @, progesteron moze dostalam za pozno bo ciaze ta stracilam w 10 tygodniu. Zrob koniecznie bete, dla pewnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re:magda 21.09.06, 10:31 Masz racje nigdy nie zaszkodzi sprawdzic, polece do lekarza dla pewnosci. Bardzo dziekuje za rade! Moze to plamienie implantacyjne? Coz nie ma co gdybac tylko trzeba leciec na badania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
76magda76 Re:magda 21.09.06, 10:53 Oczywiscie czekamy na wyniki!!!! Jescze raz gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
aniaw18 Re: słaba kreseczka 21.09.06, 10:50 tak na 100% ciaza ta druga kreska zawsze sie tak pokazuje.Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: słaba kreseczka 21.09.06, 22:45 mojej kumpeli się też czasem pokazuje a w ciąży nie jest natomiast mój ledwo widoczny cień kreseczki ma ponad 13 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: słaba kreseczka 21.09.06, 22:31 Wg mnie to ciąża, a plamienie mogło być albo implantacyjne, albo czasami zdarza się w ciąży plamienie w terminie miesiączki. Zrób test za parę dni (najlepiej tydzień) i chwal się . Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: słaba kreseczka 21.09.06, 23:12 ja mialam slaba a dzis mam roczną panne Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa słaba kreseczka 22.09.06, 10:34 Bylam u lekarza, powiedzial, ze wynik jest slabo dodatni, ale na pewno jest we mnie jakis obcy!!! Tylko jest to bardzo bardzo wczesna ciaza i nie wiadomo jakie beda jej losy bo to najbardziej niebezpieczny okres. W zwiazku z plamieniami dostalam profilaktycznie duphaston 2 razy dziennie. W poniedzialek powtorka testu i znowu wizyta u lekarza. Jesli kreseczka bedzie bardziej widoczna - to dobry znak!!!! Mam na siebie bardzo uwazac teraz. (Uwaga infekcje!!!) Bardzo sie ciesze a jednoczesnie martwie, czy wszytsko bedzie dobrze!!!! Dzis wyjezdzam na szkolenie nad morze, moze lepiej odwolac wyjazd? Trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annaa87 Re: słaba kreseczka 23.09.06, 23:02 a mi test wyszedł negatywnie i @ tez brak, a miała sie pojawić 8 dni temu, co o tym myślicie? powtorzyc test? bo zaczynam atpic w jego prawdziwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
ahoff Re: słaba kreseczka 24.09.06, 00:09 Ja tak mialam. Zrobilam 2 testy i tak samo, wiec pobieglam na badanie krwi. Dzis jestem mama pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka82 Re: słaba kreseczka 24.09.06, 11:10 Nie byłam pewna czy widzę kreseczkę, czy to zwid, teraz ma prawie 13 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
koki20 Re: słaba kreseczka 24.09.06, 21:19 Witajcie U mnie z synkiem pierwszy wyszedł negarywny ( 3 dni po terminie miesiączki) !! ale 4 dni po terminie już pozytywny z leciutką kreseczką a z córcią 2 wyszły negatywne w tym samym czasie. Dopiero 3 potwierdził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc moim zdaniem jesteś w ciąży nawet z tą małą kreseczką Ogólnie chyba jest tak TESTY NIE KŁAMIĄ. KIEDY DAJA WYNIK POZYTYWNY, Negatywny - niestety mogą kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
nika2510 Re: słaba kreseczka 25.09.06, 04:38 moja kreseczka tez byla prawie niewidoczna,a za dwa tygodnie mam termin .takze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
annaa87 Re: słaba kreseczka 25.09.06, 08:29 a moze byc tak ze bedzie tylko plamienie? test mi wyszedł negatywnie, no i nie mialam okresu przed 10 dni az do dzis. Mialyscie moze tak? Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 25.09.06, 11:19 WIEM JUZ NA PEWNO, ZE TO CIĄŻA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karinaera Re: słaba kreseczka 25.09.06, 11:22 Gratulacje!Jednym słowem:niech żyją słabiutkie kreseczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka80 Re: słaba kreseczka 25.09.06, 11:26 Gratuluję, ja zrobię dziś drugi test bo pierwszy wyszedł negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 26.09.06, 08:10 Zycze powodzenia i wysulam fluidki na szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
la.sonrisa Re: słaba kreseczka 26.09.06, 08:08 To moze byc tylko plamienie (ja tak miałam), najlepiej powtorz test za kilka dni. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
martella25 Re: słaba kreseczka 27.09.06, 11:00 Czasami na teście może być blada kreseczka, a nie jest się w ciąży. Zdarza się, że dochodzi do zapłodnienia, a zagodek się nie zagnieżdza i jak zrobi sie test to wychodzi pozytywny, a po kilku dniach dosteje się @. Ja tak miałam i lekarz powiedział, że jest to dość powszechne. Nie należy się spieszyć z robieniem testów. Trzeba przynajmniej odczekać ok. tygodnia od dnia spodziewanej @. Odpowiedz Link Zgłoś