03.10.06, 13:24
czesc dziewczyny,mi wlasnie dzis sie konczy 40tc.czop odszedl mi juz jakies 2
tygodnie temu i nic sie nie dzieje.nie wiem co robic.na dodatek czeka mnie
cesarka bo mala jest ulozona posladkowo.czy mozna jakos to wszystko
przyspieszyc bo juz niemoge sie doczekac mojego malenstwa.
Obserwuj wątek
    • witaaminkaa :) 03.10.06, 14:15
      Ja wczoraj zaczełam 40 tc. Dzisiaj byłam na badaniu i ani widu ani slychu mojego
      brzdząca. Zero rozwarcia, szyjka twarda poprostu nic sie nie dzieje. żaden czop
      mi nie odszedł tylko od tygodnia wydobywa się ze mnie przezroczysty gęsty śluz.
      Lekarz mówi ze do porodu jeszcze barkuje, mimo ze termin mam na 9.10.
      Co do przyśpieszaczy to na tym forum przeczytałam kilka porad:
      - sexik ( jest go dużo ale jakoś nic nie przyśpiesza, mój partner juz nie
      wyrabia a ja nie potrafie odpuścić)

- Schody (wchodze dziennie na 5 piętro kilka razy i tez jakoś nic nie dało)

- sutki ( bawimy się nimi, szczypiemy, jedyne co sie zminiło to to żę cieknie mi
      z piersi dzień i noc bo tak pobudziliśmy piersi do produkcji mleka ze juz jestem
      w stanie wykarmić stado ssaków)

- mycie okien i podłóg ( myje codziennie na kolanach, jeszcze troche a panele mi
      zgniją od tej wody ale małego dalej nie widać)

Tak więc to indywidualna sprawa, życze szybkiego i małobolesnego porodu no i
      oczywiscie zdrowego bąbelka
    • kami75 Re: 40 tc 03.10.06, 20:33
      ja mialam termin na 1.10.... i nic.... i czekam i jezdze na ktg codziennie i
      jestem juz tym wszystkim bardzo zmeczona: i psychicznie i fizycznie oczywiscie
      tez. duza gotowosc porodowa mam juz od piatku ale co z tego? w moim szpitali
      kaza sie polozyc 7 dni po terminie. czasu coraz mniej...
    • katarinaa77 Re: 40 tc 03.10.06, 22:14
      ja też od wczoraj zaczęłam 40tc. ale zaczęły mi się już takie pobolewania
      brzuszka jak przy miesiączce. na mnie też rady nie działają. codziennie wchodzę
      na 4 piętro, wczoraj umyłam okna, jeżdżę na mopie, orgazmy i nic. więc chyba
      musimy uzbroić się w cierpliwość smile)

pozdrawiam
      • elcynka podpisuję się 04.10.06, 11:53
        i doczekac sie nie moge, niby na sobote dopiero termin, ale ja chce JUZ!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka