Gość: guest IP: *.* 01.10.01, 09:38 Dziewczyny, doradźcie czy kupować wózek głęboki - termin mam na 27/11 czy kupić fotelik taki zabudowany a wiosną porządna spacerówkę???Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Wózek głęboki IP: *.* 01.10.01, 10:45 Moniko! Zadałam dokładnie to samo pytanie, co ty 20.08. w poście "Czy kupować głęboki wózek?" Poszukaj tego wątku wpisując "wózek" w opcji Szukaj. Dziewczyny napisały bardzo dużo mądrych rzeczy - większość była jednak za kupowaniem głębokiego wózka. Ja w końcu zdecydowałam się na dwa w jednym - wprawdzie takie rozwiązanie ma gorsze resorowanie, ale raczej w zimie nie będę za dużo chodziła na spacery (zwłaszcza, że chyba szykuje się wczesna zima w tym roku), ale porządna, ciepła gondola przyda się do werandowania Dzidzi.Polecano mi też rozwiązanie - dobra spacerówka + nosidło podobne do małej gondoli (nawet z budką) z dobrze usztywnionym dnem.PozdrawiamKasia R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek głęboki IP: *.* 01.10.01, 14:09 ja mam termina na 26. 10 i tez zastanawialam sie czy kupic gleboki wozek. No i nie kupilismy. Mamy za to nosidlo i spacerówke. Wozek gleboki wydaje mi sie zbedny . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Re: Wózek głęboki IP: *.* 01.10.01, 14:19 Hej Monika, na temat wozkoch bylo mase dyskusji, poszukaj na forum zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek głęboki IP: *.* 01.10.01, 14:23 Te dyskusje wprowadzja jeszcze wiekszy metlik. Jedni mowia tak inni tak. U mojej kolezanki uzywano wozek gleboki przez 1 i pol roku do usypiania malego. Tak sie przyzwyczail, ze telepali ten wozek i telepali az usnal. Tak ze nie wiem, czy mozna powiedziec ze gleboki wozek sluzy krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek głęboki IP: *.* 01.10.01, 14:39 Aniu, tak samo, jak dyskusje o tym, w którym szpitalu rodzić, oraz jakie pieluchy są najlepsze, co pomaga jak dziecko nie chce usnąć itp. Każde dziecko jest inne, każda mama inna, ale co ma zrobić mama. Która w ogóle nie ma doświadczenia i nie ma kogo spytać?Ja tylko doradzam unikanie skrajnych opinii i emocji, a rady zawsze się przydadzą.Moja rada co do telepania w wózku brzmi: wózek nie służy do telepania, tylko do spacerowania i werandowania. Dziecko powinno spać w łóżeczku. Mnie głęboki wózek służył 1,5 miesiąca, ale mój synek urodził się pod koniec kwietnia zeszłego roku i mieliśmy upały od początku przez całe lato. Gdybym miała urodzić dziecko jesienią - raczej kupiłabym wózek głęboki lub spacerówkę z miękką gondolą (mam taką - Bebecar - czeka na lokatora, który pojawi się w marcu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek głęboki IP: *.* 01.10.01, 14:47 fajny wózek jest na forum Sklepik - post pt. Sprzedam wózek ABC Tech-rider - ze zdjęciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wózek głęboki IP: *.* 02.10.01, 11:54 Dziękuję za Wasze podpowiedzi, jeszcze nad tym pomyślę.Pozdrowienia, Monika A/P. Odpowiedz Link Zgłoś