Dodaj do ulubionych

kto sie stara

IP: *.* 11.12.01, 13:48
Hej dziewczyny,Jestem bardzo ciekawa ile z Was tak jak ja stara sie aktualnie o dzidzie. Napiszcie ile czasu czekaly te z Was, ktore juz sa w ciazy. No i trzymajcie kciuki.PozdrMarta
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 11.12.01, 14:04
      Witaj! Ja staralam sie 7 miesiecy. A w sobote zrobilam tescik-i wyszly piekne 2 krechy!Nie ukrywam, ze byly to najdluzsze miesiace w zyciu i ze prawda jest ze nie wszystko od razu! Ale oczywiscie kazdemu zycze zeby udalo sie jak najszybciej!Trzymam za Ciebie kciuki! i prosze o to samo za moja dzidzie :o)Pozdrawiam goraco!gabi27
      • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 11.12.01, 14:20
        Gratulacje. Ja staram sie dopiero drugi miesiac a myslalam ze to bedzie tak chop siup i juz, ale ponoc to cos zupelnie innego jak sie chce.Ale ci zazdroszcze tych krech to aktualnie moje najwieksze marzenie.Marta
        • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 11.12.01, 14:27
          Ja staralam sie 10 miesiecy. Myslalam, ze juz cos nie jest w porzadku (a to byla prawdopodobnie leczona wlasnie wtedy nadzerka). No a teraz jestem w 6 miesiacu i kopie mnie dzidzius. Powodzenia i pracujcie!...
          • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 11.12.01, 18:43
            Ja około 5 miesiecy. Głowa do góry ty dopiero zaczynasz.Ale mnóstwo dziewczyn jakoś tak irracjonalnie obawia się problemu. Ja też tak miałam, więc jak się udało chodziłam chyba ze 3 miesiące niesamowicie szczęśliwa i nie mogłam w to uwierzyć. Życzę powodzenia i jedna rada, tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie. Rób świecę po. Mam wrażenie, że mi to pomogło.
            • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 11.12.01, 21:59
              Jezeli chodzi o swiece to owszem robie chociaz moj ginekolog jakos dziwnie sie spojrzal jak go o to zapytalam no i powiedzial ze przeciez mi nie zaszkodzi.
    • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 12.12.01, 08:44
      Ja sie staram. Teraz szosty miesiac. I mam nadzieje, ze ostatni. Ale taka nadzieje, to ja mam za kazdym razem....KasiaO (z Poznania)
      • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 12.12.01, 09:20
        Dziewczyny nie martwcie się jak to jest w przysłowiu wytrwałością i pracą dojdziecie do celu .Nam udało się dopiero 4 miesiące po odstawieniu przezemnie tabletek czyli w normie.Pozdrawiam gorąco i życzę Nowego Roky z brzusiem.My mamy termin na 13 kwiecień(niezła data)
        • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 12.12.01, 09:45
          Ja też się staram ale z przerwami....to znaczy ja chcę dzidziusia ale moja druga połowa nie jest zdecydowana. Jak Go przekanać ? Tylko nie mówcie, że nie musi wiedzieć przecież potem obeje będziemy je wychowywać co najmniej 20 lat. Więc oboje musimy naprawdę chcieć. Tylko jak to zrobić ?
        • Gość: guest Re: kto sie stara-pytanie do Magdy IP: *.* 12.12.01, 16:21
          Czesc Magda!Mam pytanie - piszesz ze twoja dzidzia ma sie urodzic 13 kwietnia - gratuluje! Ja nie jestem jeszcze mama, ale bardzo bym chciala zaczac sie starac za pol roku. Bardzo mi zalezy aby moje dziecko urodzilo sie na poczatku kwietnia - to kiedy Ty zaszlas w ciaze ze termin wychodzi na poczatek kwietnia. Bardzo prosze o odpowiedz!Kasia
    • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 12.12.01, 09:59
      ja i moj mezczyzna staralismy sie o dzidzie okolo 1 miesiaca i co: za 3 tygodnie ma sie pojawic juz na swiecie (mam termin na 4 stycznia)a jesli chodzi o sposob zeby zajsc w ciaze to najlepiej kochac sie codziennie i jakos bedziepa pozdrawiam cie i zycze powodzenia
      • Gość: guest Re: kto sie stara IP: *.* 12.12.01, 10:45
        Ja i moj maz staramy sie o dzidziusia juz trzeci miesiac.Na razie niestety nie ma efektu ale takze mam nadzieje ze to moze moj ostatni miesiac czekaniapozdrawiam aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka