Dodaj do ulubionych

Krwiak na macicy

IP: *.* 09.02.02, 21:04
Moja koleżanka jest w 9 tygodniu ,drugiej ciąży.Podczas usg lekarz wykrył krwiaka na macicy. :what:Ma się toto podobno wchłonąć ,może pęknąć i wtedy nastąpi krwawienie :what:Ma zalecone oszczędzanie się i odpoczynek ale jest delikatnie mówiąć przerażona.Czy któraś z was miłe mamy i przyszłe mamy spotkała się z czymś takim Pozdrawiam Gosia :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Słoneczko Re: Krwiak na macicy IP: *.* 10.02.02, 10:23
      Gosiu,mnie osobiście nie spotkało to, ale jak byłam 1 dobę w szpitalu to akurat leżałam w pokoju z dziewczyną, która miała krwiaka na macicy. Leżała w szpitalu 3 tygodnie, była pod obserwacją ... i dzień po mnie już wychodziła, bo krwiak faktycznie się jej wchłonął.Ponoć bardzo ważne w tej sytuacji jest, aby duuużo odpoczywać i leżeć.Aha, tamta dziewczyna była w 12 tygodniu, czyli wykryli jej krwiaka też w 9 tygodniu, pociesz swoja koleżankę, niech się oszczędza, a napewno będzie wszystko w porządku.Madzia
    • Gość: Dorota Re: Krwiak na macicy IP: *.* 10.02.02, 10:24
      rzeczywiście krwiaki w pierwszym trymestrze ciąży są czymś bardzo częstym. Mój lekarz stwierdził, że nie ma się czym przejmować, co druga ciężarna to ma do 13 tygodnia, a potem się wchłania. Ja też to miałam minęło bez śladu. pozdrawiam.
      • Gość: Gosiafka Re: Krwiak na macicy IP: *.* 10.02.02, 17:34
        dzięki dziewczyny ,uspokoję koleżankę :jap:pozdrowionka Gosia :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka