lumpsum 24.11.06, 13:38 Pomocy, zaczyna mi się katar a nie wiem czy można jakieś krople brac? wiem, że na grypę jest Oscillococcinum ale co na katar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabellka26 Re: przeziębienie 24.11.06, 15:28 myslę że chyba miożesz brac kropelki a jak nie wiesz i nie masz przekonania zawsze możesz zapytać się pani w aptece lub iśc do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: przeziębienie 24.11.06, 15:33 Jest też coś homeopatycznego w tabletkach do ssania, ni pamietam nazwy, ale w aptece napewno Ci powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
janeausten Re: przeziębienie 24.11.06, 15:36 Takie słodkie kuleczki Cinnabaris-dagomed 3 na stany zapalne zatok i katar. Próbowałam - jako cukiereczki ok, jako "lek" nie działały . Odpowiedz Link Zgłoś
janeausten Re: przeziębienie 24.11.06, 15:33 Z homeopatycznych Euphorbium jest na katar. Ale mnie nie pomagało. W którym jesteś trymestrze? Jeśli nie w pierwszym, to możesz brać krople na katar w stężeniu dla dzieci, najlepiej tylko na noc, jeśli nie możesz spać. Najlepiej nic nie brać, katar przejdzie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
papuga_5 Re: przeziębienie 25.11.06, 06:49 Koniecznie zapytaj sie w aptece ktore krople mozna brac w ciazy, ja jak mialam katar w ciazy to mi pozwolili brac jakies krople, tez dostalam homeopatyczne, ale mi powiedzieli ze leki homeopatyczne na zatoki sa za silne w ciazy, takze lepiej sie wypytaj. Ja mialam 3 przeziebienia w ciazy w pierwszym trymestrze i bralam krople podobno bezpieczne i ciaza mi umarla z niewiadomego powodu, moze to nie byla wina kropli ale lepiej uwazac. Ja mialam te katary w sumie przez 5 tygodni wiec kropli musialam sporo uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
sylpal13 Re: polecam tetrisal 25.11.06, 08:53 to taka woda do nosa, brałam po przepisaniu przez lekarza w pierwszym trym. nie jest na recepte, oprócz tego leczyłam sie siemiem lnianym na gardło, piłam lipe na gorączke i wypocenie i cebule z cukrem, przeszło po 5 dniach, takze polecam i zero wychodzenia z domu, a najlepiej w łóżku, zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
zalach Re: przeziębienie 25.11.06, 10:19 Byłam przeziębiona pod koniec 3 miesiąca ciązy.Przeszło mi po 3 dniach,a to za sprawą chlebka z czosnkiem(ok którego zaczynało mi być niedobrze) i syropowi z cebuli.Naprawde polecam!Działa! Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: przeziębienie 25.11.06, 10:49 polecam inhalacje z wody z sola. Wyprobowalam na sobie w 16tym tygodniu ciazy i pomogly. Poza tym wit C, wapno i cynk. Zycze szybkiej poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy301 Re: przeziębienie 26.11.06, 14:45 ja ostatnio miałam ten sam problem pomogło mi picie goracego mleka z czosnkiem,miodem i troche masła Odpowiedz Link Zgłoś