zalma 08.05.03, 15:32 zawsze miałam duze piersi, ale teraz ich rozmiar przerósł...moje oczekiwania! Czy jest szansa, że po porodzie, po odstawieniu dzidziusia, powrócą do swojego dawnego rozmiaru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula11 Re: duże piersi 08.05.03, 15:54 wiem coś o tym, moje piersi zawsze były duże, jednak w czasie ciąży sporo podrosły, podczas karmienia jeszcze bardziej, ale z czasem, gdy Ola coraz mniej ssała zaczeły się stopniowo zmniejszać. Gdy odstawiłam ją od cyca, po tygodniu zanikł pokarm i wtedy bardzo się zmniejszyły, były jakby" wychudzone",potem znów zaszłam w ciążę, i znów urosły. Teraz karmię, ale boję się, co będzie po odstawieniu , przecież one ciężko pracują już 3 rok. Mama Oli i Julii Odpowiedz Link Zgłoś
wanita1 Re: duże piersi 15.05.03, 13:12 ja już karmię syna 4 miesiące a moje piersi są takie same jak przed ciążą i mam pokarmu dużo a w czasieciąży nie mogłam dopasować miseczki z rozmiarem pod biustem i ostatecznie to kupowałam takie duże 5 czy 6 a zapinanie sobie doszywałam trzymaj się i szczęśliwego porodu Odpowiedz Link Zgłoś