nikka11 29.03.07, 08:54 Od dwóch dni wstając rano mam bardzo opuchnięte dłonie i trochę stopy. Czy któraś z Was tak miała? Jestem w 37tygodniu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabela27 Re: opuchnięte dłonie i stopy 29.03.07, 08:59 wszystko jest ok- jest to normalne zjawisko-ja nie mogłam się napatrzeć na swoje "mega" stopy" ponieważ zawsze miałam bardzo drobne wręcz chude a tu nagle natakie wieeeelkie grube palce. Wszystko wróciło do normy kilka tygodniu po pordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
luska111 Re: opuchnięte dłonie i stopy 29.03.07, 09:51 ...jakbym czytała o sobie.Też jestem w 37tc i też od kilku dni mam strasznie opuchnięte ręce i nogi.Bardzo mnie bolą stawy.Mam nadzieję że to normalne - właściwie to końcówka ciąży także można się wszystkiego spodziewać.Pozdrawiam bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
padthai Re: opuchnięte dłonie i stopy 29.03.07, 10:24 jestem po terminie ciagle w dwupaku tylko przez jeden wieczor mialam opuchniete stopy. Przyczyna to domowe porzadki, za dlugo stalam. Pomoglo trzymanie nog w gorze i spacer. Codziennie spaceruje, to znakomicie poprawia krazenie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gmajerek Re: opuchnięte dłonie i stopy 29.03.07, 16:33 witam, ja od poczatku trzeciego trymestru bylam caly czas mocno spuchnieta, badania wszystkie byly ok, po prostu tak zatrzymywala mi sie woda...Po porodzie ze szpitala wyszlam dwa razy taka spuchnieta jak w trakcie ciazy. Wszystko minelo po dwoch tyg...Jezeli badania moczu masz ok, to nie ma sie czym przejmowac, duzo odpoczywaj z nozkami w gorze a na noc podkladaj sobie pod nogi walek lub poduszke, spaceruj i unikaj dlugiego siedzenia w jednej pozycji. powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ocha13 Re: opuchnięte dłonie i stopy 29.03.07, 19:55 Dwa dni temu też o tym pisałam . Lekarz kazała mi mniej pić i jest troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eleonoe Re: opuchnięte dłonie i stopy 30.03.07, 11:56 tez zaczynam wygladać jak fiona ze shreka, tylko jeszcze zielona sie nie zrobilam i strasznie bola mnie stawy, normalka Odpowiedz Link Zgłoś
nikka11 Re: opuchnięte dłonie i stopy 30.03.07, 12:41 Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź. Z tym odpoczynkiem różnie bywa. Mąż do pracy a ja w domu z 3-latkiem. Na spacerki chodzimy. Pozdrawiam wiosennie. Te 19 dni jeszcze wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś