Dodaj do ulubionych

prenatal complex

24.04.07, 09:49
witam,właśnie kupilam te witaminy i po otwarciu doznalam szoku,chodzi mi o wielkośc kapsulki,jest dość duża i tak się zastanawiam czy dam ją radę połknąć,pierwszą poprostu otworzyłam i przesypalam na łyżeczkę,napiszcie proszę czy aby na pewno połyka się cala kapsułke bez problemu.
Ania
Obserwuj wątek
    • niezadowolonazsiebie Re: prenatal complex 24.04.07, 10:11
      spokojnie, dasz rade, wcale nie jest taka duza wink
    • yola13 Re: prenatal complex 24.04.07, 11:22
      tabletek powlekanych nie można otwierać, to po pierwsze, a po drugie wcale nie
      ma problemu z przełknieciem tej tabletki, jak popijesz pewna ilością płynu
      (wodą, sokiem czy herbatą), zażywam te witaminy regularnie od stycznia i nie
      mam z tym problemu, naprawdę
      • mamajune Re: prenatal complex 24.04.07, 12:47
        bez problemu sie ja połyka, o ile oczywiście nie ustawiasz jej na języku w
        szerz wink
      • katarynia Re: prenatal complex 24.04.07, 19:23
        akurat tą można otwierać i przesypywać nawet jest napisane w ulotce że można
        przesypać do napoju
    • hannulek Re: prenatal complex 24.04.07, 13:45
      Właśnie dlatego kupiłam Feminatal. Porównałam w aptece wielkość tabletek i
      zdecydowanie feminatalu byla najmniejsza....
      pozdrawiam
    • ciotka.aka Re: prenatal complex 24.04.07, 19:29
      przeczytaj dokładnie "instrukcję obsługi" Można rozdzielać i tak jak pisała
      jedna z przedmówczyń rozpuszczać w płynach. Na dodatek z tego co pamiętam to
      Prenatal Complex przyjmuje się chyba 2 razy dziennie - sprawdź to. Ja bralam ten
      suplement na przemian z Feminatalem - wyniki morfologii bez zarzutu wink Pozdrawiam
    • jusiiss Re: prenatal complex 25.04.07, 09:22
      Nie słuchaj tych,które nie widziały tych tabletek na oczy-na opakowaniu jest
      napisane,że można sobie rozpuszczać treść kapsułek w niewielkiej ilości wody i
      wypijać.Ja tak właśnie robię i zalecił mi te witaminki ginekolog,który wie,że
      połykać nie umiem smile To jest jedyny preparat,który można rozpuszczać,dlatego go
      stosuję,a w dodatku jestem z nich bardzo zadowolona i dzidziuś chyba też,bo
      rośnie pięknie.
      Pozdrawiam
      • yola13 Re: prenatal complex 25.04.07, 12:56
        zazywam te tabletki od stycznia, ale szczerze to nie doczytałam ze rzeczywiscie
        można rozpuszczać je w wodzie,rzeczywiscie uchylam czoła, ale bardzo prosze bez
        złośliwych dogryzek w CIP- owym stylu, jak dla mnie nie do pomyslenia ze
        tabletki powlekane mozna otwierać, dlatego w tym momencie mija się z celem
        powlekanie tej tabletki, mogli po prostu zrobic to w saszetkach i tyle, a
        problemów z połknięciem naprawdę nie ma żadnych, tabletka ta zmieszana z płynem
        robi sie sliska i przelatuje bez problemu
        • piotr999910 Re: prenatal complex 25.04.07, 14:07
          Witam ,dziś bez problemu połknełam kapsułkę.Na opakowaniu nic nie pisze ,że można orwierać , a żadna ulotka nie jest dołonczona poza info na opakowaniu,ale na stronie z lekami widnieje info że można ja mieszać z wodą,czego nie ma na opakowaniu,tak więc nie ma co się spierać o tak mało istotną rzecz.
          POzdrawiam wszystie przysłle mamay Ania
          • lorenai Re: prenatal complex 25.04.07, 15:41
            Poza tym co innego jest kapsułka i co innego tabletka powlekana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka