kasiodek4 04.06.07, 18:22 Czesc dziewczynyMam pytanie czy znacie jakis skuteczny krem zwalczajacy powstale rozstepy? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nebs Re: rozstępy 04.06.07, 18:27 Witam, ja kupiłam jakiś czas temu krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży tej firmy, która miga w reklamie powyżej i Pani w aptece chwaliła bardzo (ponoć wypróbowany na sobie) krem na rozstępy już istniejące. Poza tym polecam mikrodermabrazję i mezoterapię - ale to w ciąży odpada, jednak po ciąży na pewno to sobie zafunduję, bo kiedyś spróbowałam i efekt był niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiodek4 Re: rozstępy 04.06.07, 18:34 a jakie sa koszta mikrodermabrazji i mezoterapi? Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Dax cosmetics 04.06.07, 20:10 Dax cosmetics- IDEAL BODY Koncentrat do biodermabrazji blizn i rozstępów! Rewelacja, Stosowałam cala ciaze od 4 miesiaca( teraz 34tc) i nie mam ani jenego!!!!))) splyca tez juz te istniejace Cena ok 50 zł, ale polecam kupic go w Drogeri NATURA gdzie b.czesto jest w promocji za 29 zł. Rewelacja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
optymist1 Re: Dax cosmetics 11.06.07, 10:05 Czy jestes pewna, ze mozna ten kosmetyk stosowac w ciąży ? Czy jest na nim taka informacja ? Tak na marginesie to mysle, ze o tym czy pojawia sie rozstepy czy nie, nie tyle decyduje rodzaj stosowanego kremu co skłonność do rozstepów niezalezna od nas (genetyka, hormony itd.). Ja całą ciążę stosowałam jeden z tańszych kremów Gerber i nic mi sie nie pojawiło a moja kolezanka stosowała jeden z droższych kremów, z wyższej półki i juz w 6 miesiącu pojawiły sie jej pierwsze kreski .... Odpowiedz Link Zgłoś
nebs Re: rozstępy 05.06.07, 15:28 Ja robiłam mikrodermabrazję na piersiach (mimo młodego wieku je miałam - szpecące, widoszne, pojawiły się jeszcze w podstawówce) za 100zł i mezoterapię też za 100zł. Jedno zaraz po 2-gim u tej samej lekarki (dermatolog estetyczny). Byłam na zabiegach 2 razy - awięc w sumie wydałam na to 400zł, a efekty powalające! Mogłam nosić głębokie dekolty bez skrępowania, że ktoś zauważy, a i w dotyku rowki były prawie niewyczuwalne... Odpowiedz Link Zgłoś
peeska Re: rozstępy 10.06.07, 19:39 Nebs, gdzie robiłaś zabieg? Ja byłam w gabinecie kosmetycznym i zero efektu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
nebs Re: rozstępy 11.06.07, 10:11 Robiła mi go dermatolog estetyczna w Elblągu. Wiem, że ona tam przyjmuje tylko od czasu do czasu, na stałe pracuje w Gdańsku. PS. Miałaś też mezoterapię? Odpowiedz Link Zgłoś
lilkaaa2 Re: rozstępy 05.06.07, 16:05 te wszystkie kremy, nawet najdrozsze, tylko wybielaja rozstepy. to jest rozerwana tkanka podskórna ktora nie zrosnie sie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś