piotr999910 29.08.07, 13:02 Witam mam takie pytanie czy któraś z Was dostała uczulenia na brzuchu po oliwce Johnsons baby,u mnie sie pojawiło i strasznie swędzi zrezygnowałam z jej stosowania.Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iii10 Re: Uczulenie. 29.08.07, 13:25 Nie miałam uczulenia po oliwce ale to bardzo możliwe, słyszałam o takich przypadkach. Pewnie nie mozesz jej używać, wypij wapno, napewno minie. Ja też mam ostatnio problem z uczuleniem ale mnie ugryzł jakis mały paskudny robaczek i przez tydzień wokół tego ugryzienia zrobił sie jakiś straszny stan zapalny, obrzmiałe i czerwone na kilka cm i z dnia na dzien sie powieksza. byłam u rodzinnego dostałam masci ale nic narazie nie mija, trochę sie tym denerwuje aby nie zaszkodziło dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnia.diamentow Re: Uczulenie. 29.08.07, 13:41 Uczulenie na tą oliwkę miał mój synek. Wykąpali go po urodzeniu w tym dziadostwie, podobnie jak wszystkie inne noworodki w klinice i większość z nich też miała uczulenie. Jest to jedyna rzecz w życiu, na którą źle zareagowało moje (już 20 miesięczne) dziecko. A do iii10 - czy to nie był przypadkiem kleszcz ? Mojemu mężowi też lekarz powiedział - nie, nie to nie borelioza. Przy boreliozie rumień jest inny... Ale kazałam zrobić mu testy PCR i wylazło szydło z worka ! Rumień był jedynym objawem... k.d. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: Uczulenie. 23.09.07, 10:40 własnie podejrzewam że też mam uczulenie na tę oliwkę, przed ciażą nie miałam. Teraz swędzi mnie okropnie Odpowiedz Link Zgłoś