habibi-feno 07.06.08, 13:28 Czy noszenie za ciasnego biustonosza ma negatywny wpływ na dziecko? Czy gdzies czytalyscie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenkwiatuszek Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 13:47 a nie lepiej kupić w rozmiarze w którym powinnaś nosić? Nie wiem czy ma to wpływ na dziecko, ale znajomej pod wpływem za ciasnego stanika głównie chodzi tu o miseczki, brodawki zrobiły się wklęsłe i miała problem z karmieniem piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 14:15 tak zakupiłam ale przez pewien czas uzywalam tych ktore miałam,dlatego pytam.DZiekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 14:13 Tak, za ciasny biustonosz może udusić dziecko ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 14:16 Ciesze sie ,ze wszystko wiesz,mialam watpliwosc wiec zapytałam chyba po to jest forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulinka78 Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 16:11 habbibi na pewno nie miało to żadnego wpływu na dziecko. Ja też na początku nosiłam te staniki,które miałam,chciałam odłożyć i kupić jakiś typowy ciążowy no i już mnie nie ciśnie nicpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joka772 Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 17:40 poza tym że to strasznie niewygodne, pewnie nic się nie stanie. Ja czasem wieczorem mam już dosć tego "uścisku" i zdejmuję okowy. dobry biustonosz w ciąży jest jednak b. ważny Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: uciskający biustonosz 07.06.08, 17:52 co racja to racja-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: uciskający biustonosz 08.06.08, 08:35 przede wszystkim może mieć zły wpływ na ciebie uciska Ci piersi (a to niezdrowo), gorzej ci sie oddycha (też niezdrowo) pomijam kwestie estetytczne kup sobie stanik w odpowiednim rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś