madeira.online 22.04.09, 22:09 Kiedy najlepiej kupic kosmetyki dla dzidziusia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia28b Wklejone przez moderatora 22.04.09, 22:59 Brac czy nie ?? Autor: madeira.online 22.04.09, 22:23 czy brac do szpitala jakies kosmetyki dla dziecka zaraz po urodzeniu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: kosmetyki 23.04.09, 08:08 Do szpitala to u mnie wymagali tylko chusteczki do pupy z Pampersa i krem na odparzenia Alantan a poza tym to pieluszki Pampers. Resztę mieli swoje wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
miska-moniska Re: kosmetyki 23.04.09, 08:41 Ja kupiłam z całą wyprawką koło 30 tc. Część z nich została spakowana w torbę do szpitala, reszta stroi zamknięta i czeka Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: kosmetyki 23.04.09, 09:49 Mnie kazano przynieść - "pampersy", krem na pupę, i chusteczki do pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
inez-sis Re: kosmetyki 23.04.09, 10:09 Ja kupiłam w 36 t.c. Mam doświadczenie po poprzedniej ciąży: chusteczki "Dzidziuś"-tanie i grube, pampersy Huggies, oliwka w żelu-ekonomiczna bo bierzesz mniej i świetnie się rozprowadza a nie leje , do pupci- Sudocrem lub Tormentiol, sól fizjologiczne do przemywania oczu lub czyszczenia noska. I w zasadzie oprócz kremu nivea p-słonecznego nic więcej nie używałam. Pozdrawiam Ania 36t 2d Odpowiedz Link Zgłoś