mamadaniela7 23.04.09, 09:47 jestem w 18 tyg ciazy i mam spekane sutki i mam pytanie czy wobec tego moge stosowac krem bepanthen,bo takowy mam w domu czy musi to byc maść bepanthen? czy ktoras stosowala wlasnie krem zamiast masci o tej nazwie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_tee Re: bepanthen? 23.04.09, 09:53 Ja stosowałam i krem i maść. Super. Smaruj śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadaniela7 Re: bepanthen? 23.04.09, 09:56 a ile razy tak na dzien moge smarowac tym kremem?bo tu nie pisze nic o sutkach na kremie wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: bepanthen? 23.04.09, 09:56 Ja również tak miałam, kupiłam sobie z serii babyroom krem do smarowania piersi dla kobiet w ciąży i karmiących piersią. Piersi i sutki mam super nawilżona a krem bardzo przyjemnie pachnie, przypomina zapach małego dziecka. Cena jest również konkurencyjna, około 8-9 zł w Rossmanie Odpowiedz Link Zgłoś
inez-sis Re: bepanthen? 23.04.09, 10:01 Teraz bez znaczenia co masz Śmiało smaruj. Jeśli jesteś karmiącą lepiej stosować maść. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenanaw Re: bepanthen? 23.04.09, 10:44 ze smarowaniem sutków nie miałam do czynienia,ale do pupy niemowlka zdecydowanie lepiej sprawdzała ię maść. Odpowiedz Link Zgłoś