morenaa 23.05.04, 15:42 Cześć! Widzę, że wiele z Was ma swoje linijki odmierzające ile dni zostało do porodu. Usilnie staram się zarejestrować na preg.fertilityfriend.com/ ale nic mi z tego nie wychodzi. Nie przyjmuje i już. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Re: Fertility Friend 23.05.04, 15:46 a moze zna link po polsku?? co zrobic jak sie nie zna angielskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: Fertility Friend 23.05.04, 17:11 Są dwie możliwości: albo już wcześniej rejestrowałaś się na FF i w tym przypadku nie możesz tego zrobić powtórnie (możesz jednak poprosić o przysłanie hasła), albo wybrałaś sobie jakiegoś bardzo popularnego nicka (user name) i wtedy musisz poszukać czegoś bardziej wyrafinowego (może jakaś kombinacja liter i cyfr). A jeszcze jedno, jeżeli byłaś zarejestrowana na części FF dla starających się, to na część dla ciężarnych logujesz się na te same dane. Musisz tylko po zalogowaniu się zaakceptować ich warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: Fertility Friend 23.05.04, 18:56 poniżej link do innego forum gdzie jest wyjaśnione jak to zrobić maluchy.pl/forum/viewtopic.php?t=6963&highlight=fertility+friend Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: Fertility Friend 24.05.04, 11:55 Czy kolor suwaczka zalezy od tego ze ma byc chlopiec czy dziewczynka??? ja mam niebieski, a podobno mam miec dziewczynke. Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: Fertility Friend 24.05.04, 14:46 Jeżeli jesteś zarejestrowana na FF dłużej niż miesiąc i utraciłaś status VIP'a to niestety nie masz już możliwości zmiany swojego tickera i wygląda on prawdopodobnie jak mój czyli: niebieska beleczka z poruszającym się słoneczkiem ( preg.fertilityfriend.com/pregticker/2c67c ). Są jednak inne stronki, gdzie będziesz miała znacznie większą możliwość wyboru grafiki: www.babysfirstsite.org/ lilypie.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
opieniek1 Re: Fertility Friend 24.05.04, 20:28 jak mam zrobić, żeby było widać suwaczek a nie taki napis jak pod spodem? Jestem chyba kompletna noga. HELP Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: Fertility Friend 25.05.04, 11:05 Chyba nie da rady tak zrobic, bo trzeba kliknac na ten link zeby zobaczyc suwaczek. Ile ja czasu sie nawalczylam zeby to zrobic, to ciesze sie teraz ze tak mam. A gdzie widzials tak ze nie bylo linka tylko suwak??? Moze tam jest jakas instrukcja?? preg.fertilityfriend.com/pregticker/4b023/images/obrazek.gif Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: Fertility Friend 25.05.04, 21:39 ja jestem zarejestrowana tam juz ok 2 miesięcy i nadal mogę zmieniać kolor suwaka i ikonki )) A robie to tak: wchodzę na stronę www.FertilityFriend.com/, następnie po zalogowaniu wybieram zakładkę Home page ( napisane małym druczkiem ), następnie klikam na customize pod napisem ticker i tam zmieniam kolor suwaka i ikonki. Na koniec save ticker i wszystko zmienione ))))) Jeśli chodzi o załączenie suwaka bez konieczności klikania na link to chyba na tym forum jest to nie możliwe. Widziałam to na innym forum- np. na tym do którego dawałam linka z instrukcją - i tam wiem jak to działa; tu niestety nie : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
mimik5 Re: Fertility Friend 26.05.04, 10:10 Wiesz co ja nie moge zmienic bo tam wyskakuje, ze tylko dla vipow. Ale z tego co tam czytam to tzreba cos placic czy jak to jest??? Nie moge z tym sobie dac rady. Dzieki za pomoc. preg.fertilityfriend.com/pregticker/4b023/ Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: Fertility Friend 26.05.04, 13:43 Powiem szczerze, że nie wiem jak to jest.... Jeszcze wczoraj mogłam cokolwiek zmienić a teraz nie ((. Nie wiem jak oni to liczą. Próbowałam zmienić dziś wygląd paska i wyskoczyło mi że to tylko dla Vipów - wczoraj jeszcze działało wszysto. Wygląda na to że po upływie miesiąca zostaje pasek taki jak na początku sobie wybrałaś i nie możesz nic zmienić. Ciekawe tylko dlaczego ja mogłam zmieniać do wczoraj mimo iz upłynęło już 2 misiące... Pozdrawiam Aga i Kubuś preg.fertilityfriend.com/pregticker/48218/ GG 4169170 Odpowiedz Link Zgłoś
morgan Re: Fertility Friend 26.05.04, 15:11 Nie wiem, czy udało mi się założyć odpowiedni suwaczek - postępowałam zgodnie z Waszymi radami. url=lilypie.com]/a> Odpowiedz Link Zgłoś
morgan Re: Fertility Friend 26.05.04, 15:11 Nie wiem, czy udało mi się założyć odpowiedni suwaczek - postępowałam zgodnie z Waszymi radami. url=lilypie.com]/a> Odpowiedz Link Zgłoś
morgan Re: Fertility Friend 26.05.04, 15:14 Coś chyba nie tak zrobiłam. Na stronie są 3 opcje linków, którą mam wybrać? [url=www.babysfirstsite.com]www.babysfirstsite.org/ticker/2001.png" border="0" alt=" www.babysfirstsite.org/ticker/2001.png">[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
dobra26 Re: Fertility Friend 27.05.04, 11:20 preg.fertilityfriend.com/pregticker/5027b/ Odpowiedz Link Zgłoś